Tko je Tamara Opačić, autorica biltena SNV-a?

Tamara Opačić, aktivistica i novinarka iz Zadra, zaposlenica Srpskog nacionalnog vijeća (SNV) i srpskog tjednika Novosti, autorica je studije ‘Nasilje i nesnošljivost prema Srbima u 2014.’

Upravo Tamara Opačić autorica je i novog biltena SNV-a u kojem su nabrojani svi oni koji su se ogriješili o “Pupovčeve” zakone, no ova novinarka po brojanju je poznata još odavno.

Tako je 2014. navela sve braniteljske udruge koje na svom grbu imaju hrvatski grb s početnim bijelim poljem, a što je objavljeno na portalu H-alter. Uz to, Tamara se zgražavala činjenicom da su te udruge sufinancirane od strane države i tome se nikako nije mogla načuditi. Pritom nije imala na umu da su te “nezakonite oznake”, zapravo odobrene i ozakonjene statutom.

Očigledno je, međutim, da nije imala na umu u kojoj mjeri je više sufinancirano SNV za koje radi, kao i portal Novosti za koje piše.

Riječ je o portalu koji hrvatskoj državi i svim njenim vrijednostima, pa tako i himni, zadaje najniže udarce nazivajući to – satirom.

Činjenica da Tamara Opačić pojedinačno navodi iznose koje primaju braniteljske udruge, nabraja sve nepoćudne grafite kao i privatne objave privatnih osoba, a sve to s Šešeljovom knjigom iza leđa – zapravo je najveća satira. Ili možda nije?

Autor: Dnevno.hr

4 comments

  1. Ivan Cubela

    E Tamara, siješ zito oko Zadra (po ravnim kotarima) a moliš boga da kiša pada oko Beograda. Kada budeš zela a nebude ploda, sigurno će ti Savo Štrbac nadoknaditi manjak, jer ipak radiš i djelješ protiv hrvata, a to je glavni cilj djelovanja Save Štrbca.

  2. Marijan Trninic

    Tamara, pogledaj se u ogledalo i odluči se za promjenu spola i imena u Tamar ili Tamaran. SNV ima dovoljno sredstava da ti plati taj zahvat. Molim te da me ne izostaviš u slijedećem svom izvješću.

  3. petar 100

    ……nisu odgovarali za zločine u agresiji na Hrvatsku,abolirani su:Vide da mogu provoditi *memorandum 2*
    i provociraju Hrvate!

  4. MOLOTOV

    E ti Opančići, nikad s njima na zelenu granu ! Svi su kao štancani, iskonski mrze Hrvate ! He, he ali uzeli bi Hrvatsku, naravno očišćenu od Hrvata !

Odgovori

Skip to content