Gospa u Međugorju: Možete približiti srca koja su daleko od Boga

Vjernici u molitvi na Podbrdu / CROPIX

Gospina poruka u Međugorju, preko vidjelice Marije Pavlović-Lunetti, u utorak 25. travnja 2017.

„Draga djeco! Ljubite, molite i svjedočite moju prisutnost svima onima koji su daleko. Svojim svjedočenjem i primjerom možete približiti srca koja su daleko od Boga i Njegove milosti. Ja sam s vama i zagovaram za svakog od vas da s ljubavlju i odvažnošću svjedočite i potičete sve one koji su daleko od mog Bezgrješnog Srca. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

Dodajmo poruci i vijest da će na Susretu hrvatske katoličke mladeži u Vukovaru sudjelovati i mladi iz međugorske župe. Kako je za portal medjugorje.hr izvijestio fra Perica Ostojić, duhovni asistent Frame Međugorje, u Vukovar će poći 80-ak mladih iz župe Međugorje. Fra Perica će biti u njihovoj pratnji, a u Vukovaru će im se pridružiti i đakon fra Zvonimir Pavičić. U Vukovar polaze u subotu 29. travnja oko 3 sata ujutro, a vraćaju se u nedjelju 30. travnja navečer.

Jubilarni deseti Susret hrvatske katoličke mladeži održat će se 29. i 30. travnja u Vukovaru. Za susret je odabrano geslo „Krist, nada naša“ (1 Tim1,1), a u gradu heroju očekuje se oko 29 000 mladih. „Ovim susretom želimo probuditi nadu koja živi u mladom čovjeku i potaknuti ih na djelovanje i proaktivnost kroz koju oni sami mogu mijenjati najrazličitije negativne društvene fenomene“, ističu organizatori.

MISIJA / MEDJUGORJE.HR

Odgovori

Skip to content