HDZ ZARONIO NA DNO Index im pomaže u promociji Prgometa: Napravili anketu s greškom zbog koje im se svi smiju!

HDZ je jučer popodne imao anketu Nove tv po kojoj je Bruna Esih jača od Drage Prgometa. Da bi sanirali štetu na brzinu su ‘sklepali’ svoju anketu u kojoj je Prgomet jači od Esih.

U brzini su napravili i kardinalnu grešku i zamijenili stranke koje su u koaliciji s Milanom Bandićem.

Bandićev koalicijski partner nije Zelena akcija, kako piše u anketi, koja Bandića žestoko napada, nego nedavno osnovana Zelena lista bivšeg tajnika HSS-a Nenada Matića.

anketaskupstina

O HDZ-ovoj anketi oglasio se i Velimir Bujanec, inače dobro upućen u odnose u toj stranci.

“PRGOMETU SADA ‘POMAŽE’ I INDEX!
Pitam se: koliko dno treba dotaknuti PR trenutačnog vodstva HDZ-a, kada za pomoć angažiraju čak i Babićev Index?! Drugo; kakav je interes Indexa da objavi lažnu HDZ-ovu anketu?!
Čim su danas popodne nesposobnjakovići iz Prgometova ‘rent-a-tima’ doznali da će Nova TV objaviti anketu u kojoj Bruna Esih uvjerljivo iza sebe ostavlja Dragu Prgometa u utrci za Zagreb, pokušali su brzo pronaći portal na koji bi plasirali vlastitu, lažnu anketu. I pronašli su – Index! Kakav savez! Mrzitelji Predsjednice, HDZ-a, branitelja, vjernika i Hrvatske odjednom ‘pomažu’ Dragi Prgometu!
(P.S. Čak je i Sanader svojedobno znao pronaći tzv. mainstream medije za plasman vlastitih propagandnih laži, a današnjim HDZ-ovim PR “stručnjacima” ostaje tek Babićev Index…

Btw: prave rezultate svoga istraživanja HDZ ne smije objaviti – u njima Prgomet ne prelazi 3 posto!).”

Izvor: maxportal.hr

Odgovori

Skip to content