Okorjeli ljevičari na Prisavlju gaze urednike Dnevnika!

U državnoj RTV kući stanje je alarmantno: vlada atmosfera rata sviju protiv svih, novinari su i uhode i svjedoci i optuženi, pišu prijave jedni protiv drugih, a stvar sijeku crveni arbitri Etičkog povjerenstva

7Dnevno piše da je u posjedu trankripta Etičkog povjerenstva Hrvatske radiotelevizije koji se odnosi na prijavu urednice Unutarnje politike Dijane Čović protiv urednika središnjeg Dnevnika Dražena Majića.

Povjerenstvo je inače utočište vodećih ljevičarskih perjanica na državnoj televiziji, poput Mirne Zidarić i Hrvoja Zovka, a razina komunikacije i poslovne etike na kolegijima Informativnoga programa pod palicom Katarine Periše Čakarun je, najblaže rečeno, skandalozna.

Tako se u prijavi koja je upućena protiv Dražena Majića od svjedoka doznaje kako su urednici programa i redakcija ljudi koji ne čitaju dnevne novine, ne znaju što se događa u zemlji, i smatraju se nesposobnima!

Većina aktera spomenutog događanja ima plaće od 10 tisuća kuna naviše, pa je time još tragičnije pročitati cijelo mišljenje Etičkog povjerenstva.

U pravoj maniri partijskih aparatčika, Mirna Zidarić je donijela odluku da je urednik Dnevnika povrijedio Etički kodeks jer je ustvrdio ono što je hrvatskoj javnosti već odavno jasno – da državna televizija proizvodi najlošiji program od postojana Hrvatske, te da četiri programa HTV-a ukupno nemaju gledanost na razini privatne televizijske postaje Nove TV.

Podsjetimo i da je riječ o ljudima koji primaju basnoslovne plaće na grbači televizijskih pretplatnika, pa tako ravnatelj Kazimir Bačić – kojem je mišljenje i upućeno, prima mjesečnu plaću od 35 tisuća kuna, dok rukovoditeljica Informativnoga programa Katarina Periša Čakarun za svoj (ne)rad i katastrofalne rezultate mjesečno dobije 16 tisuća tisuća kuna.

Plaća se ne bi posramili ni svjedoci niti optuženi, jer njihova se primanja kreću od 10 tisuća kuna naviše, a da situacija bude potpuno apsurdna, na HRT-u je takav raspad sustava da se ne zna tko donosi odluke, tko raspoređuje novinare i tko što radi!

Autor: 7Dnevno

6 comments

  1. navodar

    Na ove dame sam alergična a inače je HRT jako loša tv pa je i ne gledam ili vrlo rijetko.

  2. Ivan

    vjernike, Crkvu, blaženike, može se pljuvati, ljude kršćene “stokom sitnog zuba” prozivati možeš, kazti “serem se na Bleiburg” sve to može, podkradati državu, podržavati zakone za ubijanje nerođene djece, poreze plaćati, da činovnici i činovnice mogu dobro živiti i na drugom se iživljavati ,sve sa leđa poreznih obaveznika, sve to može! Zločinca tita i petokraku “vrijeđati”, tu “drugovi” imadu budno oko i uho kao u “stara dobra drugarska vremena” , odmah zovu uredništvo, upiru prstom da se komentar briše i izbrisan je.Evo komentara: Razlika između tri gornje **zde i petokrake? Fale još dvije **zde da bi vidili sliku titine petokrake. Ispričavši vic, o petokraci i titi koga to uvrijeđa? čije ime spomenih još?A, ” Druga na razini ostalih smeća ” ni sopomnio nisam! Ako mu smeta što tako mislim o zločincima neka “reve”i dalje” tko se osjeća povrjeđen, zako je tu ! Udruzi Benedikt i gospodinu milanN, zelim sve najbolje na našemu rastanku.Adio!

  3. Ivan

    Kad se vrijeđa Bog, vjeru, svece ,kao što su to činili i čine blaćenjem Alojzija Stepinca, Crkve i vjernika, nitko se ne javlja sve šuti ili “Serem se na Bleiburg”, isti radi i dalje kao odgojitelj na falkutetu, nema zabrana , kazati kao čovijeku i vjerniku kazati das smo “stoka sitnog zuba”. Da nami se može reći sve, nismo pripadali komunističkoj partiji i proleterijatu, koji se borio protiv “Truloga” zapada i za sobom ostavio kazmate ,kao sto je Goli otok Lepoglava i na tisuće osoba povrijedio obezvrjedio, što čine i danas na televiziji novinam, školam, radnim mjestima, majkama djeci itd. Ja sam imenom prozvao titu, petokraku, da kako ženskim spolnim organom, ničije više ime stavio NISOM , odmah je nastala uzbuna , plač, jecaj i traženje da se KOMENTAR BRIŠE i obrisan je. DRUGA? nisom uvrijedio. titu partiju petokraku članove jesam i opet ću. bilo kojega vijernika ili čovijeka koji ne živi od moga poriza i spričavan mu se, svak drugi koga sam povrijedio ima zakon koji će riješiti nepravdu. Vama ,kao kršćanskoj udruzi od srca želim sretnu budućnost.Adio!

  4. Ivan

    “Ne Donosi pravedan sudac jedan sud o svom,a drugi o tuđem predmetu.”

  5. Franjo Cimerman

    Zašto vi u uredništvu ovog portala dopuštate takve komentare kao što je ovaj prethodni. Više vas ne čitam i za mene ste nepristojni portal na razini ostalih smeća!

    1. milanN

      Gospodine Franjo, isprika. Koji put nam promakne poneki vulgaran komentar, iako ih redovito uklanjamo. Molimo čitatelje da svoja razmišljanja izražavaju na kulturan način, jer je tako poruka koju šalju puno efektnija. Od psovanja i vrijeđanja se nitko nije usrećio. Uredništvo.

Odgovori

Skip to content