PETERNEL – BAŠ SU NESPOSOBNI TI SDP-ovci: Bero kao da je s Marsa pao!

Potpredsjednik Hrvatskog helsinškog odbora osvrnuo se u nedjelju na društvenim mrežama na medijske napise o preslagivanju parlamentarne većine i nesnalaženje predsjednika SDP-a Davora Bernardića u cijeloj priči

“Dok penzioneri i HNS-ovci s SDP-ove liste sada već otvoreno čine Plenkovićevu većinu, Bernardić u Jutarnjem predstavlja svoje nove ljude koji će voditi Hrvatsku. Taj kao da je sada pao s Marsa pa se jos nije snašao i aklimatizirao. Doduše ti Berini ljudi možda će je i voditi, ali vjerojatno opet s HDZ-om, a ne s njim! Kakvi su to nesposobni luzeri, ti SDP-ovci… to majka samo jednom rodi!”, napisao je Peternel na Facebooku.

Izvor: ovdje

1 comment

  1. SOS

    i ti drug bubetaš kao marks po diviziji, zar tito, frano ,račan nisu isto, kao i njihovi ćoravi komunistički nasljednici, za vas ćite, nije ništa drugo nego da sjedite na stablu i jedete banane. drug, zar nisu mjmunini koji sjede na banani i jedu banane u Brazilu, jednaki braći majmunim po Africi i Europi sa tim i u Hrvatskoj i žive po šumama i gorama .Nitko nema što partija imade plenkovića, pupovca, šeksa, peđu, stazića, hrelju i pusićku. sve kurčići i pizdica merunog maršalčića sa dedinja! kerčići i mačići progledaju sa 21 dan starosti , ali skojevci umiru zasljepljeni ,uzrok partizansko komunistička bolest na darvino potomcima!

Odgovori

Skip to content