PETROV: Prema našim saznanjima već su počeli pregovori o velikoj koaliciji HDZ-a i SDP-a

Predsjednik Mosta nezavisnih lista Božo Perov izjavio je u četvrtak u Osijeku da Hrvatskoj treba stabilna vlast, bez klijentelizma i korupcije, te promjene koje ne mogu osigurati ljudi za koje glas dižu osumnjičenici koji se oslobađaju proceduralnim pogreškama, donosi portal slobodnadalmacija.hr.

Na konferenciji za novinare Petrov je rekao kako “Hrvatska ne smije biti zemlja proceduralnih pogrešaka, posebice onih koji se temelje na sramotnoj političkoj trgovini”, ustvrdivši da je premijer Andrej Plenković za opstanak svoje Vlade sklopio pakt i radio političku trgovinu u Hrvatskom saboru, gdje mu je jedan od glasova osigurao bivši SDP-ovac Tomislav Saucha, osumnjičenik u aferi “Dnevnice”.

Smatra kako se “nakon događanja posljednjih dana ne može dogoditi” da građani izađu na lokalne izbore te ponovno daju glas HDZ-u i SDP-u, koji su, kako drži, “pokazali da im apsolutno ništa nije sveto i da građane Hrvatske drže korisnim budalma”.

“Želim da građani iskoriste 21. svibnja i pokažu da ne podržavaju takav način vođenja politike. Dali smo im mogućnost da vide kako se 20 godina vodila politika u državi, da vide mulj i močvaru politike koju su nam priuštili HDZ i SDP”, istaknuo je Petrov.

Rekao je kako su, prema saznanjima Mosta, na marginama već počeli sastanci o velikoj koaliciji HDZ-a i SDP-a, a što, kako drži, u svojim izjavama ne isključuje ni Andrej Plenković, ustvrdivši kako time “žele zaštiti sve ono zbog čega su svih godina godina u politici, a što je razotkrila platforma Mosta”, prenosi slobodnadalmacija.hr.

 

1 comment

  1. Ivan

    Gospodine Petrov pamet u glavu, taj scenarij sklopili su komunisti hdz-a i sdp-a devedesetih oni su se samo formalno rascjepili devedesetih, jer su se bojali poraza, i na taj način je ostala njihova udba u cijelosti! Arhivu otvoriti neće nikad, arhivu kada bi otvorili maske bi pale i znalobi se sve,a tim bi prestala igra kozaračkog kola livoi desno! U hdezeju samo “Tuđman” nije bio u partiji, sada znaš koliko ih ima u sdepeju i drugim strankama, a ništa manje i u Crkvi.DUGIH JE SEDAMDESET GODINA vELIKOM MNOŠTVU NARODA, A POLITIČARIM DA I NE GOVORIM ISPRALI SU MOZAK! Tko ne vjeruje neka nastavi i dalje praviti koaliciju sa pupovcima i komunistima.”domoljubi” su na vlasti dvadeset godina i nisu mogli otvoriti arhivu,otvorilibi oni ,ali prisiljeni su igrati kozaračko kolo ,jer ih istina čeka na drugoj strani! Adio!

Odgovori

Skip to content