PISMO ČITATELJA: Zanimljivi upiti upućeni Peđi Grbinu

Objavljujemo pismo našeg čitatelja, koji saborskom zastupniku Peđi Grbinu postavlja nekoliko zaista zanimljivih pitanja: 

PEĐA GRBIN – NEDJELJOM U 2 – Danas ​(nedjelja) ​smo saznali da su predstavnici ruske banke razgovarali s SDP-om (Bernardić, Hajdaš-Dončić, Prgin) tražeći od njih da podrže “Lex Agrokor”, navodno jer im on omogućava naplatu duga od države Hrvatske temeljem nekog međudržavnog ugovora.

Nemoguće je izbjeći pitanja koja sama naviru:

– Zašto su se obratili SDP-u? Znači li to da predstavnici ruske banke vjeruju da na SDP-ove dužnosnike imaju utjecaj, da će oni djelovati sukladno njihovim interesima?

– Zašto SDP-ovi dužnosnici, kao lojalni građani ove države, nisu obavijestili nadležne institucije da strani državljani, i to predstavnici banke koja je kreditirala Agrokor, pokušavaju utjecati na donošenje hrvatskih zakona?

– Zašto tek danas saznajemo za taj sastanak? Koji je interes SDP-a bio da o tome ne informiraju našu javnost?

– Postoji li osobna odgovornost sudionika tog razgovora jer nisu izvijestili nadležne službe da se na njih pokušava nezakonito utjecati (i to iz inozemstva) u procesu donošenja jednog hrvatskog zakona?

Podatci o autoru pisma poznati su redakciji.

HUB

4 comments

  1. Maks Kosjek (@kosjek)

    Grbin -PEĐA je Jugoslaven i kao takav ne može voljeti Hrvatsku. Mama mu je kao košarkašica došla u Pulu iz Srbije, tamo se udala i rodila ovu gromadu.

  2. LJUBIM TE JEDINA MI HRVATSKA DOMOVINO!

    GRBIN JE ODVJETNIK I ZASTUPA INTERESE RUSKE SBERBANK!ON JE U SUKOBU INTERSA!!

  3. svezahrvatsku

    Je li Aca reagirao onako kao pravi profesionalac i moža upitio Peđi koje pitanjce u tom smjeru ? Nije ? E sigurno ga nije htio dovesti pred toliko gledatelja u nezgodnu situaciju. Acika je poznat svojoj profesionalnosti,gotovo kao šef HND-a,laky Lakić.Jer izbjeći onakovu katastrofu sa ispadanjem ” šrafova “…mogu samo majstori svog zanata.

  4. svezahrvatsku

    Mislite da će Peđa naći vremena za takova pitanja ? Jer ako su pitanja tako nezgodna, dolaze,sasvim sigurno,od klerofašista,rigidnih desničara i ustaša,tada drug Peđa nema što njima objašnjavati.

Odgovori

Skip to content