PREDSJEDNICA JOŠ JEDNOM U SREDIŠTU POZORNOSTI: Svi pričaju o fotografiji s Donaldom Trumpom!

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović lijepo je ‘ulovljena’ rame uz rame s Donaldom Trumpom, na zajedničkoj slici čelnika 28 zemalja članica NATO-a, koji su se okupili na summitu u četvrtak popodne, a kojima se pridružio predsjednik SAD-a.

Zahvaljujući ovoj slici, naša je Predsjednica već postala zvjezda na Twitteru.

Kao i uvijek elegantna, na summitu je Kolinda Grabar-Kitarović zabljesnula u koraljno crvenoj haljini.

Prvi je to Trumpov susret s europskim čelnicima, s kojima je ranije često razmjenjivao kritike i uvod u summit NATO-a. Nešto kasnije američki je čelnik imao radni ručak s novim francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom. Komentari su sjajni, a možete ih pročitati klikom na Predsjedničin tweet.

kolind trump

Izvor: ovdje

1 comment

  1. Ivan

    Došli komunisti istočne Europe sa turskom na utakmicu zapadne Europe i Amerike ,predstavnica zapadne Europe održala je jedan mali govor i potakla predstavnika Amerike da i on nešto kaže i rekao je nešto, nešto iz potrošnje, nešto iz politikke i strategije ali ne toliko temperamentno i bučno kao za izbore. Poslije nerešenog rezulta ,istočini se vraćaju kući (njima je sve polje more) sa osmijehom na licu, jer ništa nisu ni razumjel,i čuli,, ni vidjeli. A, Turskaa kao i uvjek ostala je na križanju puteva, sa mislima u glavi kako i kuda dalje? poslije razlaza kao i uvjek “družina pere kvržice” ,tojest novine, novinar, komentatori i ostali obožavaoci “veleumnih” političara i politike, kao i uvjek izviještavaju,kao da su bili na mundijalu manekenstva i ljepote, pa izvješćuju o ljepoti i pokretima Manekena!

Odgovori

Skip to content