PREKO BAUKOVIH ‘LEĐA’ BJESNI PRAVI RAT SDP-ovaca: ‘Upropastili ste partiju!’

Računica SDP-ova Arsena Bauka kako je njegova stranka nakon lokalnih izbora ‘ostala na istom’ nije naišla na odobravanje njegovih Facebook ‘prijatelja’. Reakcije na Baukovu objavu toliko su bile loše da ih je morao zamoliti da ne koriste ‘zid’ njegovog profila za unutarstranačke rasprave.

“Lokalni izbori 2017. su iza nas. Kad su raspisani izbori SDP je imao 2 župana, 4 gradonačelnika sjedišta županija i 18 gradonačelnika ostalih gradova. Sad kad su izbori završili SDP ima 2 župana (ista), 4 gradonačelnika sjedišta županija (ista) i 18 gradonačelnika ostalih gradova (11 istih i 7 različitih). Dobili smo Donju Stubicu, Ogulin, Ploče, Slatinu, Trogir i Vrbovec (sve od HDZ-a), a izgubili Beli Manastir, Daruvar, Kutinu, Makarsku, Oroslavje (od HDZ-a) i Hvar (od nezavisnog). Drugim riječima, ostali smo na istom”, napisao je Bauk.

A onda su počeli stizati komentari: “Vrijeme prolazi, a vi stojite!”, “Sve što ste dobili nema stanovnika kao dva splitska kvarta”.

U komentarima ljudi navode i kako su izgubili i općine, a Bauk se pravda kako “nije to stigao prebrojati”.

Arsenovi Facebook prijatelji zamjeraju njemu i Beri što su “upropastili partiju”, a neki zazivaju i povratak bivšeg šefa SDP-a Zorana Milanovića.

SDP-ovom dežurnom komentatoru na društvenim mrežama takve poruke javnosti nisu dobro sjele pa je s uključenim CAPS LOCK-om na tipkovnici (izraz povišenog toga op.a) uputio ‘prijeteću poruku’: “SAMO DA NEŠTO PREVENTIVNO RAŠČISTIMO. MOJ ZID NIJE MJESTO ZA UNUTARSTRANAČKE RASPRAVE. TKO ŽELI RASPRAVLJATI SA MNOM TO MOŽE NAPRAVITI U INBOX. TKO ŽELI RASPRAVLJATI ŠIRE IMA ZA TO GRUPE. ETO, HVALA NA RAZUMIJEVANJU”.

Lokalni izbori 2017. su iza nas.Kad su raspisani izbori SDP je imao 2 župana, 4 gradonačelnika sjedišta županija i 18…

Gepostet von Arsen Bauk am Sonntag, 4. Juni 2017

Izvor: direktno.hr

1 comment

Odgovori

Skip to content