Modrić, Subašić, Vrsaljko, Livaković – CNN snima priču o zadarskom čudu

Hrvatska ima veliku šansu, dosad neviđenu, postati svjetski prvak. U nedjelju od 17 sati slijedi utakmica protiv Francuske.

Amerikanci su posebno fascinirani činjenicom da ovako mala zemlja daje tako dobre nogometaše, a posebno jer ih je čak četiri dao Zadar, grad koji nema sjajne nogometne uvjete.

Iz Zadra su Luka Modrić, Danijel Subašić, Šime Vrsaljko, Domagoj Livaković, te igrač koji je povremeno reprezentativac – Ivan Santini.

Svi su krenuli iz zadarske škole nogometa, a danas su na SP-u.

“Malo je reći da osjećamo ponos i sreću, da nam je srce puno što se možemo cijelom svijetu pohvaliti da su to naši momci, zadarska dica, dica Nogometnog kluba Zadar. I što je najljepše – da se oni sami tako osjećaju. Dovoljno je pogledati njihove objave na društvenim mrežama i tu virtualnu komunikaciju sa svojim gradom i matičnim klubom. Na kraju krajeva, svi su oni od prošle godine i članovi NK Zadar. Hvala Vam momci na ovom neopisivom osjećaju, na ovoj euforiji koja vlada našom zemljom, na ovim čarobnim trenucima koje ćemo pamtiti cijeli život i na načinu na koji se borite za hrvatski dres. Tri uzastopne pobjede nakon produžetaka, dvije nakon penala. Kao nitko nikada u povijesti! Ako postoji netko na kugli zemaljskoj tko još ne zna za Hrvatsku, taj će saznati u nedjelju”, objavili su iz NK Zadar.

Priču o njima planira napraviti američki CNN.

Izvor: narod.hr

Odgovori

Skip to content