Zlatko Dalić nakon dočeka u Livnu: ‘Poslali smo strašnu poruku svima, poruku ljubavi, tolerancije, mira, zajedništva’

Spektakularan doček pripremljen je Zlatku Daliću u rodnom Livnu. Izbornik je zahvalio svima koji su organizirali doček i glazbenicima koji su podigli atmosferu među publikom.

“Prelijepo, emocije su na vrhuncu. Bilo je puno dočeka u Hrvatskoj i svaki je bio veličanstven, ali ovaj je za mene poseban, u mom Livnu, u mom rodnom gradu. Puno je emocija, zaista prekrasno”, rekao je novinarima nakon dočeka Zlatko Dalić.

“Svim ovim ljudima koji su danas bili tu, koji su došli, uzeli slobodan dan, potrošili svoje vrijeme i novce i došli ovdje da budu uz hrvatsku reprezentaciju i hrvatski narod. Poslali smo strašnu poruku svima, poruku ljubavi, tolerancije, mira, zajedništva i mislim da je prekrasno da se nastavlja jedna bajka u Hrvatskoj”, riječi su izbornika Dalića, prenosi dnevnik.hr

Spominje i sve ono što su Vatreni napravili na prvenstvu. “Sve ovo sad je njihova zasluga. Oni su igrali hrabro, dali su sve od sebe i to je narod prepoznao. Hvala mojim igračima, a ja sam samo mali, mali dio”, govori skromno Dalić.

O Miroslavu Ćiri Blaževiću Dalić je rekao kako je on trener svih vremena, i to se neće promijeniti do kraja njegova života. Na pitanje koje se ovih dana postavlja izborniku, a to je pitanje ostanka na klupi reprezentacije, Dalić odgovara kako ne želi raditi posao u kojem nema podršku, ali ističe kako su ljudi koji su dočekali njega i Vatrene njegova snaga.

Izvor: narod.hr/dnevnik.hr

Odgovori

Skip to content