Marko Ljubić: Bolje je Plenkoviću udebljati Mikulića nego ispravljati njegove gluposti

Pitali smo poznatog kolumnistu Marka Ljubića što misli o poruci šefa Gradske skupštine i predsjednika Zagrebačkog HDZ-a Mikulića o poruci Bandiću da prvo sebi smanji plaću.

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine i zagrebačkog HDZ-a Mikulić u povodu skupštinske sjednice koja će se održati u četvrtak, a na kojoj gradonačelnik Bandić ponovno predlaže smanjenje plaća pročelnicima i posebnim savjetnicima, na konferenciji za novinare u utorak pozvao Bandića da sam sebi smanji plaću, na što se oglasio i naš poznati kolumnist Marko Ljubić.

Marko Ljubić nam je odgovorio da misli da bi, umjesto da se blamira što svojim porukama, što ispadima najbližih suradnika, premijer Plenković trebao vladinu kuhinju zaposliti na izradi sendviča, te proširiti krug savjetnika, tako da iza svakoga Hadezeovca na koga se oslanja, non-stop korača kao sjena, jedan njegov savjetnik.

“Pa da, čim savjetnik vidi da je dužnosnik otvorio usta, istome tutne sendvič. Manja je šteta potrošiti državni novac na prehranu i debljanje dužnosnika, nego na popravljanje budalaština koje izvale bez sendviča u zubima.”

Izvor: totalno.hr

Odgovori

Skip to content