Kako djeluje globalna dženderska mafija

 

DVA PRIMJERA Kroz ofenzivna izvješća UN-ovog ‘Komiteta za prava djeteta’ protiv Katoličke crkve te kroz nedavni mostarski napad “Otvorenog centra” i plaćenih “studenata” na Željku Markić. Razmotrimo oba primjera

 

Primjer prvi: napad takozvanog UNCRC-a na Katoličku Crkvu

U članku koji je nedavno objavio portal Bitno, američki katolički pro-life aktivist Austin Ruse, oštro je kritizirao nedavno izvješće UN-ovog “Komiteta za prava djeteta” (Committee on the Rights of the Child) (UNCRC) protiv Katoličke Crkve. I spomenuo je nekoliko dženderskih i radikalnih pro-pobačajanih organizacija, koje usko surađuju sa UNCRC-om. Među njima su i CfRR, PPFA, “Marie Stopes International”, SIECUS, te takozvani Catholics for free Choice”. (Katolici za slobodan izbor).

“Center for Reproductive Rights” (CfRR) (Centar za reproduktivna prava) je radikalna američka organizacija koja promiče pobačaj i seksualni odgoj za djecu i tinejdžere i pored PPPA i IPPF je najveća takva organizacija na svijetu. Dok se PPPA i IPPF bave konkretno promicanjem pobačaja i kontracepcije, širenjem klinika za pobačaj po svijetu itd., CfRR se bavi većinom pravnim pitanjima. Uloga CfRR-a u cijeloj toj mreži dženderske mafije je, pod krinkom “ljudskih prava” na pobačaj i seksualni odgoj, vršiti pritisak na vlade i države, posebno u istočnoj Europi i Africi, da bi te države morale uvesti radikalne zakone za pobačaj i radikalne seksualne odgoje i sve ostalo. CfRR je uz pomoć dženderskih mafijaša iz EU vršio taj pritisak i na hrvatsku Vladu 2010. CfRR je tada u suradnji sa hrvatskom dženderskim i feminističkim NGO-m CESI (kojeg financiraju Soroš i mnogi drugi) podnio pritužbu “Europskom odboru za socijalna prava” (ECSR) protiv tadašnje hrvatske Vlade, jer je tadašnji hrvatski zdravstveni odgoj “diskiminirao” manjine (čitaj LGBT osobe) i nije promicao seksualizaciju djece i zato je bio “zaostao”, “nemoderan” i “štetan” i zato ga je trebalo maknuti i uvesti novi “napredni” po mjeri kinseyevaca i dženderske mafije. Što će napokon biti i učinjeno, tri godine kasnije, početkom 2013. kada su Jovanović i Štulfhofer u službi te mafije uveli takav ZO, kakav je mafija zahtijevala. Ali o tome će biti još riječi drugom prilikom.

Dakle nije čudo, da bratija iz CfRR-a sada i ovdje surađuju sa UNCRC i vrše pritisak na Katoličku Crkvu.

Partneri CfRR su “Američka Unija građanskih sloboda” (ACLU), zatim radikalna organizacija za promicanje pobačaja i ograničenje broja stanovnika “Reproductive Freedom Project”, te upravo IPFF, PPFA i njemačka podružnica PPFA “Pro Familia”.

ACLU je jedna od takozvanih humanističkih unija, agresivnih ateističkih udruženja, koje se bore za potpuni laicizam i posebno promiču LGBT pokret. ACLU je nastupala kao tužitelj u više slučajeva u SAD, u korist gayeva. ACLU nastupa kao tužitelj, također u drugom poznatom slučaju, u korist američkih sotonista koji žele u gradu Oklahoma Cityju, pored spomenika Deset Božjih zapovjedi, podići svoj spomenik Sotoni. U ime “Crkve Sotone” iz New Yorka, ACLU je tužila Vladu savezne državne Oklahome, i u ime “religijske neutralnosti države”, zahtjevaju da se i Sotonistima omogući njihov vlastiti spomenik pored spomenika “10 Božjih zapovjedi”. ACLU finaciraju tri velike moćne zaklade: Soroševo “Otvoreno društvo”, “Zaklada Rockefeller”, te također i Zaklada Carnegie, utemeljena početkom 20. stoljeća od industrijalca, ateista i masona, Andrewa Carnegia.

“Planned Parenthood Federation of America (PPFA) (Savez planiranog roditeljstva Amerike) zajedno sa svjetskom krovnom organizacijom IPPF (Međunarodni savez planiranog roditeljstva) su dakle, dva najveća promicatelja pobačaja i kinseyevog seksualnog odgoja po cijelom svijetu. Margaret Sanger, utemeljiteljica PPFA, bila je dvadesetih godina gorljiva zastupnica eugenike i članica “Američkog društva za eugeniku”. Sanger je 1921. osnovala “Američku ligu za kontrolu rađanja” (American Birth Control League). ABCL se onda 1942. godine preimenovala u PPFA. ABCL je 21 godinu usko surađivala sa “Američkim društvom za eugeniku” i zastupala ideje eugenike. Bode u oči da se ABCL preimenovala 1942. godine. Nakon što su postali poznati zločini nacista koji su u Njemačkoj u praksi primjenjivali eugeniku i ubijali eutanazijom, ABCL je uzela novo ime koje zvuči nevino “Savez za planirano roditeljstvo Amerike” (PPFA) i odrekla ideja eugenike. Javno, no u stvarnosti su ti banditi oduvijek ostali pristalice eugenike. ABCL i Sangerova su prije toga tridesetih godina, lijepo surađivali sa eugeničarima iz nacističke Njemačke.

Ernst Rudin bio je u nacističkoj Njemačkoj kasnih tridesetih godina Hitlerov direktor njemačkog “Društva za rasnu higijenu”, onog istog društva, kojemu je ranije pripadao i veliki gay heroj Magnus Hirschfeld, prije nego što je otišao u SAD. U tadašnjem magazinu ABCL, „Birth Control Review“, Sanger je objavljivala “znastvene” članke Ernsta Rudina i hvalila ih.

Sanger je 1939. u SAD bila započela takozvani “Neger Projekt” (Projekt za crnčuge), sa ciljem pridobiti nekoliko crnih propovjednika za ideje eugenike. Jednom svom bližem suradniku iz ABCL, Sanger je pisala slijedeće: “Mi bi trebali zaposliti tri ili četiri crna pastora, na polju dobrotvornog rada. Najuspješnije odgojno djelovanje na crnčuge je djelovanje na polju religije. Nitko ne smije saznati da mi u stvari želimo istrijebiti crnčuge.”

PPFA je od ranih sedamdesetih godina uspjela izboriti da je financira i američka država, a Rockefellerovi i Zaklada Ford financiraju je već od ranije. Predsjednica PPFA Cecile Richards, nalazi se ujedno i u predsjedništvu Zaklade Ford. PPFA dodjeljuje nagradu “Margaret Sanger Award”. Ovu nagradu je između ostalih, dobio i John Rockefeller III., unuk Johna Rockefellera. Pozanti automobilski industrijalac Henry Ford, koji je utemeljio Zakladu Ford, bio je mason, pristalica eugenike i dva deseteljeca uvjereni antisemit, koji je čak i sam pisao pamflete protiv Židova. Zato je tridesetih godina bio odlikovan od Hitlera. Tek 1942., nakon što su u Ameriku doprle vijesto o holokaustu, Ford se javno distancirao od svog dotadašnjeg antisemitizma.

Simpatije za nacističku eugeniku nalazimo u prošlosti u povijesti mnogih ovih organizacija i pojedinaca. Ono što danas svi oni koji se pretvaraju da su humanisti i filantropi guraju pod tepih, je da ova cijela ideologija “kontrole rađanja”, koja fanatično promiče seks i pobačaj i uporno želi smanjiti broj svjetskog pučanstva, ima svoje korijene u eugenici i rasnoj higijeni.

“Zaklada Rockefeller” financirala je između 1932. i 1935. jedan nacistički institut za eugeniku u Berlinu u kojem je tada radio i dr. Josef Mengele. A već nam je poznato da su gorljivi zastupnici eugenike kasnije bili i pedofilni luđaci Kinsey i John Money.

Suosnivač i prvi predsjednik njemačke podružnice PPFA-a, “Pro Familia” u pedesetim godinama bio je Hans Harmsen. Harmsen je, za vrijeme nacizma bio nacist, eugeničar i rasni higijeničar. Nakon rata postao je “socijalni higijeničar”. Pošto nakon 2. sv. rata, i zločina nacista, nije bilo pametno zvati se “rasni higijeničar”, izmišljen je naziv “socijalni higijeničar”, ali u stvari je isto što i rasni higijeničar. Socijalni higijeničar znači dakle, netko tko se zalaže za “higijenu (čistoću) društva”. Čitaj: za pročišćenje društva od svih onih koji ne zavrijeđuju da žive-što je osnovna ideja eugenike i rasne higijene. Njemački glavni mediji izvjestili u prije nekoliko mjeseci, kako je “Pro Familia” u svojim knjigama i magazinma, koje je izdavala, godinama promicala pedofiliju i poznati njemački pedofili pisali su u za magazin “Pro Familie” i zalagali se za legalizaciju pedofilije. Štulhoferov prijatelj i suradnik, promicatelj pedofolije, Gunter Schmidt, je član “Pro Familie”.

SIECUS (Sexuality Information and Education Council of the United States)(Vijeće za informacije i seksualni odgoj Sjedinjenih država) je još jedan dženderski NGO koji promiče radikalni kinseyev seksualni odgoj. SIECUS je u stvari jedan ogranak od PPFA. Osnovala ga je sredinom 60-ih godina tadašnja medicinska ravnateljica PPFA, Mary Calderone sa ciljem promicanja seksualnog odgoja u školama.

“Marie Stopes International” je britanska organizacija za promicanje pobačaja i seksualnog odgoja sa središtem u Londonu.

Nazvana je po Škotkinji Marie Stopes, jednoj od prvih feministica početkom 20.stoljeća, koja je bila fanatična zagovornica pobačaja i kontrole rađanja.

 

Marie Stopes je bila fanatična pristalica eugenike, zagovornica “rasne čistoće”, mrziteljica katoličanstva, antisemit i obožavateljica Hitlera i nacista. Marie Stopes sudjelovala je 1935. na “Kongresu za znanost o stanovništvu” (u stvari kongresu eugeničara) u tadašnjoj nacističkoj Njemačkoj. Ona se bavila i pisanjem poezije. I u jednoj svojoj pjesmi je napisala slijedeće, (na engleskom se to rimuje): “Židovi i Rusi, svi su prokleti, ili još gore od toga”. Kao obožavateljica Hitlera, ona mu je poslala 1939. jedan primjerak svoje knjige poezije “Ljubavne pjesme za mlade ljubavnike”, da on to ocijeni kako mu se sviđa i u pismu napisala slijedeće:
“Dragi gospodine Hitler,
Ljubav je najveća stvar na svijetu, i nadam se da ćete primiti ove pjesme od mene, da ih predočite mladim ljudima u Vašem narodu da ih čitaju.
Mladež treba učiti voljeti zasebno, dok ne bude dovoljno mudra za univerzalno. Nadam se da ćete i Vi pronaći nešto u knjizi što Vam se sviđa.”
“Catholics for free Choice” (Katolici za slobodan izbor). Ovo neka ne zbuni čitatelje. “Catholics for Free Choice” su europska petokolonaška organizacija “naprednih” i liberalnih kvazi-katolika. Takvih laičkih organizacija i pojedinaca ima u zapadnim državam na desetine. Te organizacije i pojedinci (kao ona španjolska časna sestra o kojoj je izvješćivano i na hrvatskim portalima), rade sa ciljem da iznutra razaraju Katoličku Crkvu. Oni se bore za ukidanje pape i crkvene hijerarhije, za pobačaj, seksualni odgoj, feminizam, homoseksualnost, pristup homoseksualaca u Crkvu, gay brakove, itd. Za sve ono što zastupa lijevo-liberalna laicistička elita, koja ih potajno podstiče i plaća.

Pravo lice organizacije Catholics for free Choice, pokazuje činjenica da je ova organizacija učlanjena u ateistički savez “Platformu za sekularizam u politici” u okviru EU parlamenta (European Parliament Platform for Secularism in Politics)(EPPSP). EPPSP je skup radikalnih ateista i takozvanih “humanista”, Dawkinsovih sljedbenika u kojem su okupljeni uglavnom zastupnici iz lijevih i liberalnih stranka u EU parlamentu. A ima tu i gayeva. Članica EPPSP-a je i “Britansko humanističko udruženje”, glavna britanska ateistička organizacija u kojoj je Richard Dawkins dopredsjednik. Dakle, Dawkins i ostali koji godinama tvrde da nema Boga i da su svi vjernici glupani, i onda ova organizacija kvazi-katolika “Catholics for Free Choice” sjedi zajedno sa tim ateistima i bori se za više laicizma i ateizma u društvu. Sve jasno.

Primjer drugi: Napad “Otvorenog centra” i plaćenih “studenata” na Ž. Markić

Izvještavjući o boravku Željke Markić na mostarskom Sveučilištu, neki hrvatski portali objavili su da je takozvani “Otvoreni centar” iz Sarajeva prosvjedovao Sveučilištu u Mostaru, što je ugostio hrvatsku čelnicu inicijative “U ime obitelji”, zbog njenih “konzervativnih” stavova.

Otvoreni centar je gayevski NGO. Finaciraju ga Sorošev fond “Otvoreno društvo” (Open Society Fund), koji, izravno ili neizravno, stoji i iza većine hrvatskih feminističkih i ljevičarskih NGO-ova, zatim veleposlanstva SAD i Norveške, USAID (jedan od financijera CESI-ja i GEF-a), Zaklada stranke njemačkih Zelenih Heinrich Böll, ILGA-međunarodno gayevska udruženje, itd, a također je tu navedena i EU koja podržava Otvoreni centar. Sve su ovo sponzori i hrvatskih dženderskih i pro-gayevskih NGO-ova, a Otvoreni centar surađuje sa hrvatskima, kao Kontra i Rišpet.. I “Otvoreni centar” se bavi sličnim aktivnostima, kao ovi hrvatski NGO-ovi. Upravo svi ovi hrvatski NGO-ovi bili su napravili ogromnu dreku u Hrvatskoj protiv Željke Markić i inicijative “U ime obitelji” uoči referenduma. Dakle isti igrači, koji su napadali Markićevu u Hrvatskoj, napadaju je i u BiH.

Sarajevski otvoreni centar je recimo nedavno bio suorganizator gayevskog filmskog festivala u Sarajevu pod naslovom “Merlinka”. Uz pomoć i podršku beogradskih gej-lezbejskog info-centra i Doma omladine, kako stoji na portalu Otvorenog centra www.soc.ba. Na taj festival, kako su bili izvjestili i hrvatski mediji, nedavno su bili upali nepoznati počinitelji i pravili nered. Organizatori tog gayevskog festivala su to bili označili kao ekstremistički i homofobni napad. Osim toga “Otvoreni centar” pravi i razne druge aktiovnosti u cilju promicanja gayizma u BiH.

Od svih država takozvane “regije”, kaotična BiH je dosada bila daleko najmanje zahvaćena džendersko-gayevskom ofenzivom sa Zapada, koju predvode, prije svih, Soroš sa svojih bezbrojnim NGO-ovima, ruku pod ruku sa službenom organizacijom američke Vlade USAID za “inozemnu pomoć” (čitaj za sprovođenje interesa Obamine vlade) i sa organizacijama, prije svega, iz V. Britanije, i skandinavskih zemalja. Dakle, sve od država koje su uključene u gayevsku organizaciju “Globalni fond za jednakost” (GEF), koji je utemeljila Obamina vlada, u cilju propagande gayizma u cijelom svijetu. A hrvatska vlada je, bez pitanja Sabora i pučanstva, samovoljno priključila Hrvatsku toj džendersko-gayevskoj mafiji.

Na ovom slučaju gostovanja Željke Markićeve u Mostaru, vidimo, kako dženderska i gayevska mafija organizirano djeluje u cijeloj “regiji”.

Hrvatski Queer, ono isto društvance, koje je lani bilo ugostilo pedofila Geerta Hekmu, narugalo se Markićevom nastupu na FF u Mostaru i tvrdilo da su studenti “ismijali” Markić. To je naravno odmah prenio Jutarnji. To je bila planirana akcija protiv Željke Markić, a ti “studenti” su bili plaćeni aktivisti, koje su poslali dženderisti i gayevci, da ometaju njeno izlaganje i da se stvori dojam, kako su “studenti” i mladi navodno protiv njenih stavova. Ista stvar kao i ono prije godinu dana, kada su Zakošek i njegova banda ometali Reismanovu na FPZ u Zagrebu. Sve bilo planirano i izrežirano od gayevaca i kinseyevaca.

Nije samo hrvatski queer poznat po zalaganju za pedofile. Njemački imenjak hrvatskog Queera, Queer.de, koji osim portala ima i vlastiti tjednik, prije nekoliko mjeseci branio je pedofile. Queer.de je naime oštro napao španjolsku inicijativu “Proyecto Pilla Pilla”. Aktivisti “Proyecto Pilla Pilla” hvataju pedofile po Španjolskoj i snimaju o tomu video i onda te video-snimke i slike pedofila, objavljuju na internetu, da se zna tko su pedofili. U njemačkom Queer-u su očito zabrinuti, što su jedan dobar dio tih uhvaćenih pedofila bili gayevi. Queer.de napao je i slične američke inicijative koji vrebaju pedofile i kao upozorenje za roditelje i djecu postave njihove slike i podatke na internet. U SAD postoje i emisije privatnih tv kanala, u kojima aktivisti pred kamerama traže pedofile. Takva jedna emisija postojala je i na jednom njemačkom tv kanalu 2010., i Queer.de je bio napao tu emisiju.

Filip Kadić/croative.net

Odgovori

Skip to content