Liga nacija: Hrvatska protiv Engleske na praznom stadionu, a sve zbog svastike!

Hrvatska će prvu utakmicu u Ligi nacija igrati bez gledatelja. Bez obzira na kojem će se stadionu igrati – Engleska će gostovati pred praznim hrvatskim tribinama.

Kazna dolazi zbog svastike, kada se na terenu Poljuda 2015. godine uoči kvalifikacijske utakmice Hrvatske i Italije za Euro 2016. pojavila – Hrvatska je kažnjena s dvije domaće utakmice pred praznim tribinama.

Još je jedna takva ostala, nakon što je prva odrađena protiv Bugarske. Osim utakmica bez gledatelja Uefa je kaznila HNS oduzimanjem jednog boda, sto tisuća eura te dvije domaće utakmice u Uefina natjecanjima bez gledatelja.

Podsjetimo, unatoč obećanjima Ranka Ostojića, tadašnjeg minstra unutrašnjih poslova u SDP-ovoj Vladi Zorana Milanovića – policija niti više od 2 godine kasnije?? –  nema sumnjivce. Iako je počinitelje snimila i jedna od 80-tak nadzornih kamera. Zanimljivo, lica sa snimke i dalje su mutna,  a obećana tehnička intervencija koja bi razbistrila obrise osoba koje su prskanjem trave kemikalijama stvorile oblik kukastog križa očito nije urodila plodom.

Izvor: narod.hr

1 comment

  1. Mario Milovčić

    Zato što su je pred predstojeće parlamentarne izbore osmislile, naredile i izvele bolesne protuhrvatske nakaze iz Zokijeve, metaStazićeve i Ostojine crvene udbo-orjunaške kuhinje podpomognute Pupavčevim velikosrbskim ustvari četničkim SDSS i SNV-om. Dakle, nisu ni mislili otkriti sami sebe. Ali nadam se da hrvatski narod dobro pamti pa da neće više nikad birati “leve partije” od Bere, Bore, Belje i Prde/Vrde, ili prosti mi Bože, Anke partizanke, jer izmučenoj Domovini Hrvatskoj i njenim Braniteljima je više dosta i previše da je ubijaju, pljačkaju i ruše ti crveni vrazi pakleni. Hrvati nisu bili samostalni od 1102. do 1990. dakle 888 godina, a sad već skoro 28 godina kao imamo neovisnu, krvlju najboljih, izborenu Hrvatsku državu, a zapravo je nemamo, jer njome vladaju sive eminencije, udbo-staljinistički sinovi tajkuni i ideolozi. Ako su Lucić i Hanžeković naši humanisti i filantropi da im Plenki, Kolinda i Gordi izriču hvale, a zaslužne Branitelje Domovine i njihove udovice ne šljive 2% nego ih čak izruguju, e onda je stvarno vrag pakleni preuzeo duše, ako ih uopće imaju, te tzv. “mainstream elite” koja uvijek ispliva?! Kaže Jajo: …Bože, čuvaj Ti naše golubove i sirotinju, jer bogati se ionako uvijek za sebe pobrinu! A dokle i dokad??? Bože, daj im snagu za život i vjeru da se ne ubiju, jer nije lako otrpiti ovolike nepravde i poniženja! A ja znam da su …H.Z.O.D.U.S.!!!

Odgovori

Skip to content