Blanka Vlašić svojim svjedočenjem vjere oduševila brojne mlade Hrvate u Mainzu

Jedna od najboljih hrvatskih sportašica 21. stoljeća Blanka Vlašić svojim svjedočenjem vjere oduševila je brojne Hrvate koji su se okupili u mjesnoj crkvi u Mainzu, koja je za ovu prigodu bila ispunjena do posljednjeg mjesta.

Blanka je iskrena vjernica i često svjedoči tome, govori o Bogu i ističe koliko joj je u životu vjera pomogla.

Nažalost, jedan dio medija zbog toga je osvajačicu brončane medalje s proteklih Olimpijskih igara napao i pokušao je poniziti. O čemu je portal narod.hr također pisao

Blanka je govorila kako je upravo uz veliku vjeru i molitvu uspjela u životu sve ostvariti i posložiti na svoje mjesto, zbog čega je danas izuzetno zahvalna Isusu. I zato u svakoj prigodi javno naglašava i svjedoči to svoje iskustvo vjere koja je danas vodi kroz život, piše croatia-presse.de

Blanka_u_Mainzu_govorila_o_vjeri_7_

Nazočni su Blanku u više navrata od srca nagradili sa dugačkim pljeskom uz izraze divljenja njezinoj vjeri i sportskom uspjehu.

Za ovo svjedočenje zahvalio joj se fra Ante Bilić, voditelj Hrvatske katoličke župe u ovom prijateljskom gradu na obali Rajne, koja već više od 50 godina djeluje sa puno uspjeha u prezentaciji vjere i Hrvatske, među njemačkim domaćinima i ima odličnu suradnju sa Njemačkom biskupskom konferencijom.

Nakon mise i svjedočanstva Blanka se družila s mladima.

Izvor: narod.hr/croatia-presse.de

Odgovori

Skip to content