VIDEO: Gola feministkinja upala na božićnu sv. misu

 

Koliko daleko neki mogu ići u gaženju kršćanskih svetinja ponajbolje pokazuje primjer dvadesetogodišnje Josephine Witt koja je prekinula jutarnju božićnu misu u katerdrali u Kölnu, kad se golih grudi popela na oltar

{jathumbnail off}Posve je jasno da je upravo Crkva onaj čvrsti zid o koji se zasad, manje ili više uspješno, razbijaju pokušaji da se bace u blato sve općeljudske vrijednosti i kršćanske svetinje ne bi li se čovjeka postavilo na nove, krajnje čudne i opasne temelje. Imalo realan čovjek zna da to u konačnici nije moguće, no, moćnici iz sjene i njihovi istureni bojovnici (feministikinje, LGBT zajednice, razne udruge…), nadahnuti mračnim duhom, očito misle da nije tako. Ili bar žele nanijeti što više štete i u labilne duhove unijeti što više konfuzije. Moramo biti svjesni da će se Crkva sve više napadati i to sve jače što jače bude branila prave vrijednosti. Također moramo znati da ćemo se i mi morati jasno odrediti koju ćemo stranu zauzeti. Na donjem videu možete pogledati što se na Božić dogodilo u jednoj njemačkoj katedrali. 

{youtube}UZPSXTgdSdI{/youtube}

Prema podatcima policijskih službenika iz Kölna, riječ je o 20-godišnjoj studentici Josephine Witt, koja je na svom trupu napisala riječi “I am God” (“Ja sam Bog”). Žena je obuzdana pred nadbiskupom kardinalom Joachimom Meisnerom, te su ju sigurnosni dužnosnici izveli iz katedrale.

 

 

Odgovori

Skip to content