VIDEO: Poslušajte što su Vukovarci odgovorili Thompsonu kad je uzviknuo ‘Za dom’!

Donosimo djelić užarene atmosfere i znakovitu Thompsonovu glazbenu poruku: “Nek’ se čuje, nek’ se zna, nek’ vijori zastava, neka nitko ne dira u moj mali dio svemira…”

 

{jathumbnail off}Vukovar, grad koji su mnogi zaboravili i sjete ga se samo prilikom ubiranja političkih bodova, Thompson srećom nije zaboravio. Donosimo djelić užarene atmosfere i znakovitu Thompsonovu glazbenu poruku: “Nek’ se čuje, nek’ se zna, nek’ vijori zastava, neka nitko ne dira u moj mali dio svemira…”

Koncert Marka Perkovića Thompsona u Vukovaru pokazao je svu srčanost pjevača, ali i publike koja ga je euforično dočekala. Thompson koji uvijek rado ističe ljubav prema Vukovaru, to je i dokazao, a da je riječ o uzajamnoj ljubavi, svjedoče snimke razdraganih Vukovaraca koji zborno pjevaju popularni pjevačev prvijenac – Čavoglave. Vukovar, grad koji su mnogi zaboravili i sjete ga se samo prilikom ubiranja političkih bodova, Thompson srećom nije zaboravio.

Za one koji nisu imalu tu sreću prisustvovati ovom spektaklu u Vukovaru, donosimo djelić užarene atmosfere i znakovitu Thompsonovu glazbenu poruku: “Nek’ se čuje, nek’ se zna, nek’ vijori zastava, neka nitko ne dira u moj mali dio svemira…”

{youtube}7Gl-KUhSNVU{/youtube}

Izvor: dnevno.hr

Odgovori

Skip to content