Slijepi i autistični dječak osvaja glazbom (video)

Christopher Duffley rođen je sa samo 26 tjedana. U organizmu je imao droge, bio je slijep i autističan te se borio s brojnim drugim zdravstvenim poteškoćama. Začudo, Christopher je preživio, a kad je imao 14 mjeseci usvojila ga je njegova rodbina. 

christopherduffley

Christine i Steve Duffley kažu da su puno molili i brinuli uoči Christopherova dolaska u njihovu obitelj, no da su ih najviše iznenadila njihova djeca koja su radosno i otvorena srca prihvatila brata.

“Steve i ja smo znali da dolaskom Christophera u našu obitelj slušamo Gospodinov glas koji je rekao ‘tko god prihvati ovakvo dijete zbog mene, prihvaća i mene’. Isus se nije šalio kad je to rekao svojim učenicima, a što je zapisano u Matejevom evanđelju. Također, smatrali smo da time pokazujemo djeci što propovijeda naša vjera, rekla je Christine.

Duffleyevi kažu da Christopherovo odrastanje nije bilo lagano, ali da je bilo jako puno radosnih trenutaka. Jedan od najljepših bio je kada su otkrili da Christopher može prekrasno pjevati.

Danas, 11-ogodišnji Christopher dijeli svoju glazbu s tisućama u crkvama, na sportskim događajima i brojnim drugim nastupima diljem zemlje. Nedavno je nastupio u Tennesseeju gdje je pjevao “I Can Only Imagine”. Također, zna svirati klavir, ponešto i gitaru, trubu i bubnjeve.

Iako naše društvo često odbacuje djecu s poteškoćama, Christopherova priča pokazuje svijetu da smo svi stvoreni na sliku Božju.

Pogledajte priču o Christopheru i njegovu izvedbu pjesme “I Can Only Imagine”:

 

Autor: Laudato/lifenews.com

 

 

Odgovori

Skip to content