KAOS U BEOGRADU: Prekinuta utakmica između Srbije i Albanije (Video)

U Beogradu se večeras igrala kvalifikacijska utakmica za Euro 2016. u Francuskoj, a sastale su se reprezentacije Srbije i Albanije. Bila je to utakmica visokog rizika što se na najgori način potvrdilo u 44. minuti kad je prekinuta. 

Igrao se prilično loš nogomet s obje strane, iako je, ruku na srce, Srbija bila nešto kvalitetnija momčad. Albanci su se mudro i prilično hladnokrvno branili, a znali su tu i tamo i opasno zaprijetiti. No, ukupno gledano bilo je to obostrano nadmudrivanje u velikom grču. 

A onda, minutu prije kraja poluvremena iznad stadiona se pojavio neobičan leteći objekt o koji je bila obješena albanska zastava. Igrač Srbije Stefan Mitrović uzeo je zastavu i htio je maknuti s terena. U tom trenu krenulo je naguravanje među reprezentativcima obje momčadi. Odmah se na terenu našlo osoblje s obje klupe, a čak i pojedinci s tribina. Kaos je potrajao nekoliko minuta. Sudac nije imao izbora nego poslati igrače u svlačionicu, a susret nakon toga nije nastavljen. 

Na gornjem videu možete pogledati dio opisanih zbivanja.

HUB

1 comment

  1. Pero

    Od samomg početka bilo je jasno kako sport nije u prvom planu nego izazivanje nereda, sve je to balkan iz kojeg smo izvukli svoju državu. Hvala bogu Hrvatska nije više u raljama ovog balkanizma

Odgovori

Skip to content