Amerikanci snimaju džihadiste sodomite

Potpuna medijska izmanipuliranost suvremenih ljudi, a napose Amerikanaca, groteskno se ocrtava između dviju vijesti. S jedne strane mediji izvješćuju kako su džihadisti u posjedu tri borbena zrakoplova i da ih obučavaju bivši piloti iz Saddamovoga režima. Suptilna podmukla manipulacija ove vijesti sastoji se u prepariranju podsvijesti njenih konzumenata, dakle građana globalno, kako su džihadisti još opremljeniji i napravit će još puno zla, a sve to pojačava usputna informacija kako ih obučavaju Saddamovi piloti. Sadama i sve povezano s njim uspjeli su već u percepciji svojih građana sotonizirati tako da sada samo ubiru plodove. Svejedno što je javno obznanjeno kako Sadam nije imao oružje za masovno uništenje. Ta je laž bila povod i izgovor za američku vojnu intervenciju 2002. u Iraku, a koja je bila jednoznačno maliciozna i okrutna agresija. Jedini se tada, na globalnoj razini, američkoj agresiji na Irak suprotstavio papa Ivan Pavao II..

Od tadašnjih milijun  i pol iračkih kršćana danas ih ima manje od 400 tisuća i to uglavnom u izbjegličkim logorima. Slične su manipulativne metode amerikanci upotrijebili  u pokretanju, bezazleno nazvanoga, arapskoga proljeća. Ta je sposobnost suvremenih gospodara svijeta, da rabe riječi ili frazeme koji kod čovjeka imaju apriori pozitivnu asocijaciju čime su ga pridobili bez da on kritički promisli o samom sadržaju, najučinkovitija i najteže oboriva. Oni njome osiguravaju početni placet javnosti za svoje zle projekte. Poslije je kasno, jer nevinost se ne može vratiti. Tako se arapsko proljeće nije dogodilo zbog procvata pustinje, nego zbog procvata raketa i bomba. Srušene su, valjda je sada svakome jasno, stabilne vlasti prikladne kulturi i mentalitetu stanovništva. Uvoditi im zapadnu demokraciju isto je kao  uvoditi šerijatsko pravo u Europu. Kuda je krenulo možda će se u budućnosti i dogoditi.

Amerikancima najbolji saveznici postanu zakleti neprijatelji kad upoznaju njihovu zloćudnost. Tako je bilo s talibanima koje su Amerikanci producirali u Afganistanu kao posredno sredstvo u ratu sa Rusima. Tako je sada u Siriji i Iraku sa džihadistima islamske države. Njih su također producirali Amerikanci da početno sruše sirijskoga predsjednika Bašara al Asada i prošire ratni požar preko granica tradicionalnih država. I najnovijim vijestima o ratnom zrakoplovstvu džihadista prepariraju nas na daljnje sukobe i ubijanja. Američka je globalna agresorska doktrina evoluirala. Američkoga su vojnika slali u Vijetnam, Kuvajt i Irak, ali sada produciraju dvije sukobljene strane i svojom ih logistikom drže u ravnoteži kako bi se međusobno iscrpljivale i istrijebljivale. Kolateralne žrtve kao kršćani služe kao moneta za potkusurivanje. Kršćani su žito između dva zaraćena žrvnja. Svi profitiraju njihovim nestankom.

Da su Amerikanci suvereni gospodari situacije, što im omogućuje digitalna tehnologija, pokazuje snimak džihadista iz zraka u akciji sodomije u slobodno vrijeme(izvor). Amerikanci dakle mogu po pustinjskim škrapama pronaći džihadiste kako seksualno zlostavljaju životinje! Snimati ih u perverziji! Objavljivati na društvenim mrežama. A ne mogu otkriti njihove ratne zrakoplove? Aerodrom i bazu za obuku? Medijima ih valjda dojave sami džihadisti. A mediji nas prepariraju do neprepoznatljivosti zdravoga razuma!
I najbolnija činjenica!!! Takve moralne nakaze trguju kršćanskim ženama kao svojim seksualnim robljem!                                                                  

Antun Budimir

Odgovori

Skip to content