Veliki prosvjed roditelja u Hannoveru (video)

Facebook stranica „Ne dirajte djecu“ izvijestila je o velikim demonstracijama roditelja, djedova i baka protiv seksualizacije djece u školama i protiv rodne teorije. Rozi i plavi baloni na demonstracijama povezali su Francuze, Hrvate, Talijane i Njemce u jedinstvenu bitku za obitelj i zaštitu djece. „Demo für alle“ njemačka je inačica „La Manif Pour Tous“.

Neobično je vidjeti mirne obiteljske ljude u ulozi prosvjednika koji nose transparente „Zaustavimo rodnu ideologiju“, „Zaustavimo seksualizaciju naše djece“, što svjedoči u kakvim apsurdnim vremenima živimo. Ljudi prosvjeduju kada nadležne institucije nisu u stanju ili ne žele zaštititi ono radi čega prosvjeduju. A to su u ovom slučaju djeca čija prava bi trebala biti zaštićena brojnim međunarodnim konvencijama, a poštivanje tih konvencija trebali bi svojim radom i zalaganjem štititi brojni stručnjaci poput pedagoga, dječjih psihologa, nastavnika i odgajatelja te ponajviše uredi pravobranitelja za djecu. Ali oni kao da su podlegli ideološkom ispiranju mozga kroz institucije u koje su se pažljivo i strpljivo uvukli akademski promicatelji pedofilije i suradnici Kinsey instituta.

 10661756_1574428276109532_333383044050000408_o

Prosvjedi „Demo für alle“ i u Hannoveru – roditelji protiv seksualizacije djece u školama i rodne teorije

Dragi čitatelji,

evo lijepih vijesti iz Njemačke;

po prvi puta održan je prosvjed i procesija u sjevernonjemačkom gradu Hannoveru u organizaciji „Demo für alle“, pokreta roditelja protiv seksualizacije djece u školama te rodne ideologije. Na ovom subotnjem skupu okupili su se roditelji, bake i djedovi te sama djeca, i možemo reći da je ovo prava parada ponosa i radosti života ! Iako to mnogi ne žele vjerovati, okupilo se oko 1200 prosvjednika, nastupilo je i nekoliko govornika, a i sami prosvjednici su se pokazali spremnima oduprijeti se duhu vremena i ideologiji koja u ovo naše vrijeme nažalost svoj danak ponajviše uzima na djeci. Lijevi mainstream mediji i milje još nisu ili ne žele shvatiti koliko su se udaljili od središta društva kada sudionike DEMONSTRACIJA ZA SVE naziva “ultrakonzervativnima” ili “reakcionarima”. Međutim, roditelji su rekli svoje – u miru i dostojanstvu te bez potrebne galame, s djecom i obiteljima. Iako je bilo pojedinačnih izgreda od strane pristaša lijevih odnosno liberalnih svjetonazora, a prisutni su bili i sa svojim “tolerantnim” natpisima od kojih je na jednom primjerice stajalo „Da je Marija abortirala, sada biste nas poštedjeli“, prosvjed je prošao u lijepom, pozitivnom i vedrom ozračju. Možemo samo reći: TO BE CONTINUED; bravo, Hannover!

Izvor: „Ne dirajte djecu“/zdravstveniodgoj.com

 

Odgovori

Skip to content