Medijska šutnja o neobjašnjivoj eksploziji nad Rusijom

Moćna eksplozija u blizini grada Yekaterinburga pretvorila je noć u dan na punih 11 sekundi. Iako se ovako nešto ne viđa svaki dan, ruske vlasti su odustale od davanja komentara.

svjetlo-nad-rusijom

Sjećate li se eksplozije djelića komete nad Chelyabinskom koja je ranila preko 1000 ljudi u veljači 2013.? Čini se da se povijest ponavlja, no ovaj put eksplozija se dogodila nad nenastanjenim dijelom južnog Urala, točnije na pustom dijelu regije Sverdlovsk u 17:39h po lokalnom vremenu.

Ovaj događaj bi vjerojatno ostao nepoznat da ga nije snimila kamera u kabini automobila Vyacheslava Bulatova. Prvi je vijest o misterioznom svjetlu nad Rusijom objavio Siberian Times, a nakon toga su video i slike događaja podijelili svjetski mediji.

Nedugo nakon objave gore navedenog video uratka, dvojica mladića iz istoimene regije su objavili svoju snimku eksplozije.

Brojni svjedoci događaja su uzaludno tražili odgovore što li je stvorilo takav svjetlosni efekt, naročito zbog činjenice kako „eksplozija“ nije stvorila nikakav zvuk.
Izvor: Glasbrotnja.net

 

 

 

 

Odgovori

Skip to content