IZJAVA BRITANSKOG VELEPOSLANIKA 1995: Za 20 godina Hrvatske neće biti

Našli se na diplomatskom skupu poslije Oluje, jedan do drugog, papinski nuncij i britanski veleposlanik u Hrvatskoj. Papinski nuncij poželio je čuti britansku viziju hrvatske budućnosti pa je priupitao veleposlanika kako vidi Hrvatsku za 20 godina. Ostao je osupnut odgovorom: „Za 20 godina Hrvatske neće biti”. ( V.S.)

U isti se koš može staviti i izjava bivšeg američkog veleposlanika u RH Montgomerya o tome da je u Hrvatskoj uspio u svemu osim smanjivanju broja katolika za 50%.

Kakve su stvarne namjere zidara nove geopolitčke karte svijeta i još važnije, gdje je tu Hrvatska ? Ovim pitanjem nastavljam svoj raniji prilog „Euroslavija.“

Sigurno da svatko razuman ne može povjerovat kako bi taj britanski veleposlanik uopće mogao biti u pravu, ali… Mnoge stvari u njegovoj izjavi ukazuju na dobro i promišljeno oživotvotvorenje nekih sličnih izjava iako nešto starijeg datuma. Naime poznato da su masoni Marx i Engels 1848. g. prvi put najavili istrebljenje i nestanak hrvatskog naroda s zemaljske kugle, a nas Hrvate nazvali „bljuvotinom od naroda.“ Pridodajmo svemu i stvarne „bljuvotine od ljudi“ i njihove izjave o Hrvatskoj kao „banana“ ili „sasvim slućajnoj“ državi.

Kad smo kod bljuvotina onda nešto i o tome. Kaže se da svi putevi vode u Rim, pa tako onda i sve bljuvotine ovoga svijeta vode prema Trilaterali. Režimski mediji ali i naše tzv. istražIvačko novinarstvo, prepoznatljivije po naknadnoj pameti, nego istraživanju o tim globalnim geopolitičkim zidarima i ne govore baš puno. Tako da o nedavno završenom beogradskom skupu nema niti slova. Ako je informacija moć, onda bi svima, bar po tome, već odavno trebalo biti jasno da smo kao narod u svojoj vlastitoj državi potpuno nemoćni. Još i gore. Uporedo s prodajom suvereniteta ubrzano gubimo sve značajke hrvatskog naroda, a umjesto nacionalnog „bljuvaći“ nam njeguju isključivo sluganski mentalitet. Kuhaju nas kao žabe u hladnoj vodi. Dakle, postupno i sustavno.

Jedan od prvih preduvjeta za to bio je ZAVNOH, usađen i podmetnut u same temelje neovisne Hrvatske. Ta je Ustavna odredba danas osnova za poništavanje svih vrijednosti Domovinskog rata.

Drugi je svakako i vjerojatno svima poznata promjena Ustava RH, kojom je izbrisana obveza o potrebnoj većinskoj volji naroda, a čime je stvorena mogućnost da manjina poništi odluku većine. Time smo i svoj državotvorni put usmjerili prema novoj babilonskoj tvorevini i dužničkom ropstvu, a samim tim asimilaciji i dragovoljnom zatiranju vlastitog naroda.

Treće je ipak napravljeno u velikoj tišini, a to je brisanje kaznenog dijela Članak 137. Zato u važećem Kaznenom zakonu više nema kaznenog dijela:

Ugrožavanje državne neovisnosti:

-Građanin Republike Hrvatske koji pokuša Republiku Hrvatsku dovesti u položaj podređenosti ili ovisnosti prema kojoj drugoj državi, kaznit će se kaznom zatvora najmanje tri godine. “

To je izbisano tiho i prešutno bez bilo kakve javne rasprave. U obrazloženju nije čak navedeno ni zašto i zbog čega se ovo kazneno djelo ukida. Naravno zna se, preventivno. Kako izdajnici jednog dana ne bi mogli odgovarat za svoja nedjela. Treba li uopće naglasiti da je kao uvijek i gotovo u svim bitnim izdajničkim odlukama, poput ćirilice i svega ostalog, izglasano rukama zastupnika SDP-a i HDZ-a. Dakle, složno. Nikad zaboravit !

Nadalje, ono što bi se najbolje opisalo s onim „psi laju karavane prolaze“ jest depopulacija i demografska politika koja sve više dobiva razmjere nacionalne katastrofe. U Hrvatskoj se rađa sve manje dijece, a ove godine i rekordno mali broj. Isto tako pada broj sklopljenih brakova, a raste broj razvoda, potiće se iseljavanje, vrše deložacije i ovrhe, rasprodaju nekretnine i narodna dobra, a s druge se strane radi GUP za preko šest miliona stanovnika Hrvatske. Dakako ne Hrvata, nego hrvatskih državljana. Kojih? Sve dalje nabrajati spadalo bi u proces tranzicije i prokletstvo MMF-a, kojega sažeto i najbolje opisuje g. Kulić u rečenici „RASČOVJEĆENJE I RAZOGNJIŠTENJE HRVATSKE“. Rezultati svega su više nego vidljivi. Hrvatsku, zamlju blagostanja i Bogom danih dobara, učiniše najsiromašnijom zemljom euRopske unije. Trećom u svijetu , a drugom u Europi po korumpiranosti. S pravom se onda može reći da je Hrvatska danas i službeno najbogatija zemlja najsiromašmašnijih ljudi. Cijela je nam država registrirana kao d.d. Korporacija kojom vladaju lihvari. Činjenica da su banke u hrvatskoj zadnjih 15 godina povećale svoju imovinu za gotovo 300 milijardi kuna !

Spomenimo se tu i još nekih nedavnih događaja. Naprimjer dvojbenih stajališta o slućaju „Šešelj“. Jedno od jasnijih izjava u tome smislu dao je Predsjednik sudskog vijeća Meron rekavši da je njegovo puštanje stvar sudskoga vijeća. Međutim, pogledajmo tko tamo sijedi ? Isti oni poslušnici Trilateralne komisije koji su nedavno bili na beogradskom sastanku. Što bi to stvarno znaćilo ? Da sve te zločinaćke najave o rastakanju i zatiranju Hrvatske, iako izrečene od različitih bljuvaća i u razlićitim povijesnim etapama, nisu niti malo beznačajne. Pogotovo ako ih se stavi u vremenski kontekst. Poznato da masonerija uz svu materijalnu i ostalu moć, te potrebita sredstva ima i ono što uvijek u svemu biva najvažnijim, a što nama Hrvatima odavno curi kroz prste. To je vrijeme. Imaju svo vrijeme ovoga svijeta.

Kako zlo nikada ne dolazi samo, pridodajmo i domaćine, preobućene nelustrirane boljševike, komuniste i udbaše koje sam Soroš sasvim utvoreno naziva svojim „najboljim demokratima“. Prisjetimo se pri tome i činjenice da se sve relevantne političke stranke određuju prema novoj totalitarnoj ideologiji militantnog neoliberalizma i neoliberalnog kapitalizma kao sustavu, za koji nas uvjeravaju da nema alternative. Ako smo svega ovog svijesni onda kao savjesni ljudi ne bi smjeli shvatiti sve olako, a pogotovo ne zanemariti ili biti neodgovoran.

U tome i samo u tome smislu gledajmo na ove Predsjedničke izbore. Odgovorno. Jer oni su doslovno prekretnica. Posljednja šansa u očuvanju hrvatske opstojnosti. Situacija koju mnogi uspoređuju sa „zadnjim vlakom za Perković“ . Osobno smatram da je on već i krenuo, iako ga samo još u trku pokušavamo sustići, bar onaj zadnji vagon. Vjerujem iskreno da je pred nama odgovornost koja se slobodno može usporediti s onom 90.tih godina.

Za kraj i uvjerenje moje malenkosti kako Hrvatska poslije prvih Predsjedničkih izbora i pok. Tuđmana nikad više nije imala slobodan izbor. Nije imala ni istinske opcije, a nema ih na žalost ni sada. Ono što nam se opet servira jesu samo solucije. Po meni iskljućivo dvije: IĆI NA SIGURNO ili RISKIRATI .. kako god to netko shvatio. Tumačenje ostavljam čitaću jer ne želim biti navijač, već aktivni i naravno odgovoran promatrač.

Il će se hrvatski stijeg viti il nas neće biti!

Neviđeno i skandalozno je da su banke u zadnjih 15 godina povećale svoju imovinu za gotovo 300 milijardi kuna !

Izvor: dragovoljac.com

 

 

 

 

 

Odgovori

Skip to content