NIKAD GORE MEDIJSKE GAMADI

Komunisti, fašisti, razbojnici i lopovi su protutnjali Hrvatskom, no, nikada bande kakva je danas medijska banda nije bilo na ‘ovim prostorima’: Laži o porezu Kolinde Grabar Kitarović i novcu koji je ‘dala HDZ-u’

Pijanice, narkomani, samozvani pedofili na Madagaskaru, zlostavljači, utajivači poreza, banditi, razbojnici, osuđeni kriminalci, osuđeni klevetnici, manijaci koji se hvale da ne opraštaju 16-godišnjakinjama, neobrazovani idioti, nesuđeni čobani, primitivni lopovi …., nastavite niz.

Ne, ne govorimo o sicilijanskoj mafiji, ne govorimo o pripadnicima terorističke Islamske države, govorimo o ološu u hrvatskim medijima, dakako, ne govorimo o svima, iako su svi odgovorni zato što šutnjom odobravaju ono što danas rade medijski džihadisti ove, od jednog dijela medija opljačkane, države.

Zamislite, danas je portal osuđenog razbojnika, koji bi u svakoj normalnoj zemlji završio na deset godina robije, ne samo zato što je brojne studente pretvorio u svoje suučesnike, dakle, u bandite, nego i zbog toga što se javno hvalio da je pedofil koji ne oprašta maloljetnicama, pokušao obmanuti hrvatske građane da je predsjednica Republike Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović, novac koji je dobila od države, kao što su dobili Josipović, Mesić, Tuđman…, dakle, bivši predsjednici države poslije pobjeda na izborima, novac na koji ima pravo, poklonila HDZ-u, što je apsolutno netočno. To je notorna laž.

Naime, medijska mafija laže, suučesnici osuđenog razbojnika, koji sami sebe nazivaju novinarima, zaboravili su da je novac zapravo namijenjen ugroženim građanima Republike Hrvatske, djeci, onima kojima najviše treba, ukratko sirotinji. Donacija će se odvijati preko računa HDZ-a isključivo zbog činjenice da tada više novaca ostaje sirotinji, a ne razbojniku i banditu, samozvanom pedofilu na Madagaskaru koji je na Facebooku ponovno sebe, kao nekadašnjeg Sorosevog kućnog ljubimca, izjednačio sa sirotinjom. Osuđeni kriminalac koji se susreo nedavno s premijerom Milanovićem, a zbog čega, prema Linićevim riječima, nije završio na robiji, nije pljačkao da bi dao sirotinji, pljačkao je i krao da bi u najboljim restoranima srao i žderao. Na kraju se usrao, no, na robiji zasad nije završio, barem zasad. Nadajmo se samo zasad.

Kolinda Grabar Kitarović pobijedila je na predsjedničkim izborima kao kandidat HDZ-a, preko čijeg je onda računa trebala ići transakcija, preko računa HNS-a, tako da završi na računu Documente, pa da ništa ne ostane hrvatskoj sirotinji?

Dakle, kako je moguće da mediji, kojima je država oprostila stotine milijuna kuna dugova, kojima je država oprostila milijune poreznih dugova, koji i danas duguju milijune kuna poreza, unatoč oprostu dugova, koji su spašeni predstečajnim nagodbama, tvrde ono što nije istina, dakle, kako je moguće da lažu da je predsjednica države dala SVOJE novce HDZ-u, kada ih je zapravo donirala hrvatskoj sirotinji i kada će svaki zarez, svaki račun, svako slovo, glede donacija, biti obznanjeno javnosti?

Predsjednica je svoj novac, jer je to novac koji njoj pripada, dala, odnosno namijenila, sirotinji. I to je jedina istina.

Ivana/Tinolovka-news

Odgovori

Skip to content