OPĆA DEBILIZACIJA I RASULO ZAPADA

Količina debilizacije sa rodnom ideologijom u pojedinim zapadnim zemljama je izgleda bezgranična. Najnoviji slučaj iz SAD potvrđuje to još jednom. Šesnaestogodišnji učenik Gavin Grimm nosi sada muško ime, ali u stvari on nije muško. Rođen je kao žensko, ali je ona/on sada takozvana transrodna osoba.

Ona je, do devetog razreda škole, živila kao djevojčica što i jeste, a onda je odlučila da će biti dečko. Ravnateljstvo te škola koju ona/on sada pohađa, Gloucester High School u saveznoj državi Virginia, po naređenoj političkoj korektnosti, prihvatilo je njenu želju da bude dečko i dopustilo joj da koristi muški WC. Međutim nakon sedam tjedana, odbor škole, odlučilo je da Grimm ne može više koristiti muški WC. I da on/ona ubuduće koristi zasebni WC, koji se nalazi u uredu medicinske sestre koja radi u toj školi. Jer su se roditelji drugih učenika prosvjedovali, da Gavin Grimm tako ometa privatnost drugih učenika. I zato mu je školski odbor dao na korištenje ovaj zasebni WC. Dakle, svi drugi učenici u školi, koristili su WC-ove koji su namjenjeni za učenike, samo Gavin Grimm kao jedini učenik, trebao je koristiti ovaj zasebni WC.

ACLU, zloglasna organizacija protiv kršćana tražila da se podigne spomenik Sotoni

Međutim Grimm to odbija i on/ona želi i dalje koristiti muški WC. I podnio je tužbu sudu, da mu se udovolji toj želji. I to uz pomoć poznate organizacije “Američka unija za građanske slobode” (ACLU). ACLU o kojoj je, bilo riječi, već nekoliko puta u člancima o Kinseyu i rodnoj ideologiji, je u stvarnosti zloglasna organizacija antikaršćanskih humanista-ateista, osnovana 1920. godine. I od samog početka su je financirali Rockefeller i Ford, a danas i mnogi drugi milijarderi. Pod krinkom borbe za građanske slobode, ACLU uz pomoć ovih milijardera desetljećima vodi rat protiv kršćanske većine stanovništva SAD. ACLU je branila Kinseya ranih pedesetih godina, kako je spomenula i Judth Reisman, ACLU je kasnije branila i pedofilnu organizaciju NAMBLA, ACLU je u ime sotonske crkve Church of Satan, prije dvije godine tužila vladu savezne države Oklahoma, i zahtjeva da se pored spomenika Deset Božjih zapovjedi ispred zgrade općine u Oklahoma Cityju podigne i spomenik Sotoni.

ACLU se zalaže za legalizaciju privatnog posjeda dječije pornografije. ACLU je zadnjih godina u ime gay lobija, tužila pred sudom mnoge vlasnike slastičarni, cvjećarnica i slično, koji su odbili praviti svadbenu tortu, odnosno bukete cvijeća za gay vjenčanja. Pojedini takvi vlasnici su čak morali ići u zatvor, jer su odbili platiti novčanu kaznu, koju im je bio odredio sud. (izvor: Spiegel)

PRIMJER II – Liberalni fašisti ne štede ni nobelovce

Još jedan primjer sveopće debilizacije, puzajućeg totalitarizma i sve goreg verbalnog delikta, koji ne štedi ni ugledne znastvenike. Ugledni britanski znastvenik, biokemičar i Nobelovac Tim Hunt, na jednoj konferenciji na svom sveučilištu, predložio je da ubuduće, muškarci i žene na tom sveučilištu rade u zasebnim laboratorijama. Jer kako je rekao, događa se, da se u tim laboratorijama na poslu muški suradnici zaljube u ženske suradnike i obrnuto, ženske se zaljube u muške suradnike, i “ako ih zbog nečega kritiziraš, onda one briznu u plač”. Nakon toga Hunta su napali sa svih strana, a posebno feminsitice i optužili ga sa seksizam. Sedamestdvogodišnji znanstvenik je dao otkaz na položaj počasnog sveučilišnog profesora na sveučilištu University College London (UCL).

U listu “Observer”, Hunt je rekao da to nije bio dobrovoljni otkaz, već da je bio pod golemim pritiskom i da ga je Sveučilište ostavlo na cjedilu i nije mu dalo podršku.

Izvori: The Observer, Spiegel /Br. Karlo/croative.net

Odgovori

Skip to content