U Splitu predstavljena knjiga Zdravka Tomca ‘Pobjednici i Gubitnici’

U Splitu je 24. rujna u organizaciji Hrvatske udruge Benedikt i nakladnika ‘Tkanica’, pred prepunom dvoranom Nadbiskupskog sjemeništa (više od 500 ljudi), predstavljena knjiga Zdravka Tomca “Pobjednici i gubitnici”.

Knjigu su predstavili akademik prof. dr. Davorin Rudolf, mons. dr. sc. Drago Šimundža, te sam autor, a program je vodio TV novinar Velimir Bujanec.

Uvod u promociju upriličio je kratkim obraćanjem župan Zlatko Ževrnja

Tomac3

„Milanovićeva Hrvatska samo je u njegovoj mašti nebeska Hrvatska. Ona je na žalost sve više razvalina i država u propadanju…“

Milanovićeva Hrvatska samo je u njegovoj mašti nebeska Hrvatska. Ona je na žalost sve više razvalina i država u propadanju, a sigurno bi bila i do kraja uništena kada bi on uspio nedemokratskim metodama i kaosom i drugim mjerama ostati na vlasti.

Tomac2-400x266

Milanovićeva Hrvatska nije nebeska Hrvatska nego je država koja se raspada, koja je u dužničkoj krizi i dužničkom ropstvu, u kojoj vlada nezaposlenost, bijeda i siromaštvo, koju trese bijela kuga (za 40 godina bit će nas najmanje milijun manje) i novo veliko iseljavanje mladih i stručnih ljudi. Prijeti čak da Hrvatska bude država bez Hrvata.

Hrvatska udruga Benedikt

Odgovori

Skip to content