Po čemu će gameri pamtiti 2015. godinu?

U novom video specijalu podsjećamo vas na najveselije, najkontroverzije i najtužnije gaming vijesti cijele 2015. godine.

Ne znam kako vama, ali nama ovdje u HCL-u 2015. godina je samo prozujala. Možda zato jer smo praktički cijelu godinu uz redovit rad na novim člancima i videima paralelno radili na razvijanju novog portala koji danas konačno gledate u njegovoj beta fazi. Vrijeme leti kad se zabavljaš, a bome leti i dok radiš dvije stvari odjednom. Pogotovo kad je jedna od tih stvari, realno, zabava.

Da, imamo podosta zabavan posao ovdje u uredništvu HCL-a, ali iako je fokusiran na industriju zabave nije uvijek sve tako veselo, kao što ćete vidjeti u našoj retrospektivi na cijelu gamersku 2015. godinu. U formatu 8-minutnog videa podsjetit ćemo vas na sve novo, veselo, inovativno i kreativno u gaming industriji 2015. godine, ali i na nekoliko tužnih, ako ne i kontroverznih događaja. Bila je ovo zanimljiva godina, ali i jedna koja nagovješta potencijalno još zanimljiviju budućnost koja donosi nove načine igranja.

Izvor: hcl.hr

Odgovori

Skip to content