Portugalski dječak zaustavio je suze Francuzu i ganuo svijet… (video)

Francuz je rukom prekrio lice i neutješno je plakao. Prišao mu je portugalski dječak i uhvatio ga je za ruku. Ono što je uslijedilo jedna je od najemotivnijih scena Eura…

Tisuće francuskih navijača u očaju i nevjerici gledalo je portugalsko slavlje nakon produžetaka na Stade de Franceu. Suze su zamijenile smijeh i euforiju podno Eiffelova tornja u fan zoni gdje su domaći navijači pripremali veliko slavlje.

Portugal je šokirao Francusku u finalu Europskog prvenstva.

Neki francuski navijači teško su primili taj poraz od Portugala. Kamere su uhvatile jednog od njih kako plače nakon utakmice u fan zoni. No sve se pretvorilo u jednu od najemotivnijih scena uhvaćenih kamerom u posljednje vrijeme.

Francuz je rukom prekrio lice i neutješno je plakao. Prišao mu je portugalski dječak i uhvatio ga je za ruku. Francuz se trgnuo, rukovao se s malenim i pokazao mu palac gore, a dječak ga je potapšao po ruci kako bi ga utješio.

Francuz ga je zagrlio i poljubio u tjeme. I kad se činilo da će svaki na svoju stranu, Francuz je još jedanput pogledao prema dječaku i slomio se.

Zagrlio ga je iz srca, a snimka je obišla svijet…

https://youtu.be/Nj9k_L9OMww

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content