BUJANEC: KOME TO SMETA KADA RAZOTKRIVAMO “SAO MILICAJCE”?!

Zanimljivo; deklariranim jugo-portalima smeta kada otkrijem identitet “SAO milicajca” čije je derište zašaralo spomenik našem heroju Jean-Michel Nicolieru, ali im je sasvim “ok” kada oni otkriju identitet Hrvata koji je zapalio srpsku zastavu u Kninu – i još se s time hvale! Jedno je za njih “poziv na linč”, a drugo valjda “čin novinarske hrabrosti”…

Potpuno je suludo da danas u Hrvatskoj državi valjda ne bi niti smjeli javno reći tko je sve bio u terorističkim četničkim postrojbama i napadao Vukovar, dok oni naše ljude mogu uhićivati bez problema, a podatke pronalaze u javno objavljenom Registru branitelja. Da smo javno objavili i registar pobunjenika, terorista i pripadnika “SAO milicije”, onda ne bi bilo potrebe da se u svom novinarskom radu time ja bavim. A bavit ću se i dalje – jer mislim da je sramota da u hrvatskoj policiji danas rade četnici koji su s puškom u ruci i nožem u ustima ratovali protiv naše države, a svoju djecu danas uče kako na bisti Jean-Michel Nicoliera, crvenom bojom (baš na glavi) označiti točno mjesto gdje je dobio metak!

Možda bi se pravobraniteljica za djecu trebala više pozabaviti time kako se odgajaju srpska djeca u Vukovaru i okolnim selima, a kada ih već tjeraju da pjevaju po Srbu “borbene” – nije ni čudo da onda šaraju po spomenicima branitelja Vukovara!

Poštujući hrvatski zakon, nismo objavili identitet 14-godišnjaka, ali nas niti jedan zakon ne spriječava da ne objavimo identitet “SAO milicajca” koji je loše odgojio svoje dijete. Pa kud smo mi to došli: kada razotkrijem nekog tko je haračio Vukovarom i napadao našu državu, a radi u hrvatskoj policiji – onda sam problem ja, a ne taj četnik! Mediji koji brane “SAO milicajce”, a prokazuju Hrvate – sigurno nisu hrvatski mediji…

Isto tako, silno nam je drago što smo dali veliki doprinos u razotkrivanju tifusara koji su zalili bojom spomenik Miri Barešiću… Čujem da su neki skojevci iz Foruma mladih SDP-a već pozvani na razgovore u policiju i to me neobično veseli. Još samo da otkrijemo bandite koji su u Sisku, iz zasjede napali biskupske dvore mons. Vlade Košića – i srce će mi biti na mjestu.

Dobro kaže dr. Hasanbegović – to su primitivni vandali koji pucaju iz prazne puške! Ja ću dodati: kad su tako hrabri, zašto djeluju po mraku i onda se ukake kad ih razotkrijemo?! Drugovi tifusari, ja djelujem javno, stojim iza svake svoje riječi, imam svoje ime i prezime i ne skrivam se kada nešto učinim. A vi ste, drugovi tifusari – najobičnije kukavice, napisao ja Bujanec na facebooku!

KOME TO SMETA KADA RAZOTKRIVAMO "SAO MILICAJCE"?!Zanimljivo; deklariranim jugo-portalima smeta kada otkrijem identitet…

Gepostet von Velimir Bujanec am Samstag, 20. August 2016

Odgovori

Skip to content