Intelektualni teror pod krinkom antifašizma

Foto: Fah

Šačica današnjih maskiranih komunista ili neoliberalnih titoista, raznih konvertita i petokolonaša provode sustavno zatupljivanje ili kretenizaciju šutljive većine hrvatskog naroda. Provode intelektualni teror nad tim narodom pod krinkom antifašizma, šire strah i uvode cenzuru preko javnih medija protiv svega tradicionalnog kao rad, red, vjera, moral, brak, marljivost, štedljivost.

Provode ili zastupaju seksualne slobode, ateizam, agnosticizam, nerad, lako ćemo, državni i lokalni sinekurizam, uhljebljivanje na račun poreznih obveznika.

Protiv su tzv. verbalnog delikta, a istovremeno siju govor mržnje i zastrašuju narod, koji se ne slaže s njihovim svjetonazorom ili politikom.

Čine ne više od desetak posto populacije, ali u njihovim su rukama mediji, većina tzv. nevladinih udruga, većina katedri na društvenim fakultetima i što je najvažnije još uvijek i represivni aparat kao policija, Uskok, SOA i sudstvo.

Tipični primjer danas je teror manjine nad šutljivom većinom normalnih studenata na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, te njihov Plenum (CK) FF i ultimatumi i ucjene dekana, a potom i rektora sveučilišta.

Drugi slučaj, žalosno je i neprihvatljivo kad manjinac s nekoliko stotina dobivenih glasova na izborima, ulazi u sabor RH, a koji usput rečeno mrzi sve hrvatsko, ultimativno određuje (zahtijeva) tko će biti ministar kulture u Vladi uz svesrdnu podršku svih većih hrvatskih medija i koji tim potezom postaje glavna zvijezda na udarnim terminima HRT-a. Tko je tu mandatar!?

A s druge strane ni 380 000 potpisa nije dovoljno, samo da se pokrene referendum o vitalnim pravima građana.

Stavite u omjer nekoliko stotina i nekoliko stotina tisuća i razmišljajte logički i matematički, što je više?

Tko tu koga terorizira? Kladim se da ste se prevarili! Takva država ne može imati svijetlu budućnost. Država s takvom logikom, zakonima i medijima može se samo zvati Apsurdistan, a stanovnici Apsurdistancima. Nikako Hrvatima!

Ako budući mandatar vjerojatno gospodin Plenković podlegne tom ultimatumu ili ucjeni, garantiram da će do kraja svog života sanjati tog suvozlatog manjinca umjesto da sanja o ljepšim stvarima.

Na mandataru gospodinu Plenkoviću (a koji si je sam sebi ničim izazvan, a usput rečeno namjestio zamku s manjincima, a mogao je elegantno sastaviti Vladu i bez ultimatuma) je sada da odluči: želi li biti premijer Hrvatske ili apsurdistana?

Izvor: narod.hr

Odgovori

Skip to content