Z1 televizija prekinula suradnju s Markom Juričem!!

Z1 televizija otkazala suradnju Marku Juriču zbog ‘onoga što je izrekao’ u emisiji ‘Markov trg’. Naime,  Milorad Pupovac predložio je da saborski Odbor za Ustav usvoji zaključak kako je “javno isticanje ustaškog pozdrava ‘Za dom spremni’ suprotno Ustavu, zakonu i dosadašnjoj sudskoj praksi RH jer potiče netoleranciju i širi etničku, vjersku i političku mržnju, te vrijeđa sjećanje na žrtve ustaškog režima”.

Povodom toga Marko je u emisiji Markov trg koja je na Z1 televiziji prikazana u utorak 20. prosinca pozvao građane da pozdravljaju ‘Za dom spremni’ i ako ih netko zbog toga prozove, neka mu odgovore da je riječ o društvenom eksperimentu, piše kamenjar.com. 

Čini se da je to učinio mimo dogovora s uredništvom Z1 televizije prezentirajući da je to njihovo istraživanje.

Povodom cijelog slučaja na Facebooku se oglasila Z1 televizija.

‘Z1 televizija se duboko ispričava i odlučno ograđuje od sadržaja emisije Markov trg emitirane uživo u vanjskoj produkciji 20.12.2016. godine. Z1 televizija s gnušanjem odbija sudjelovati u bilo kakvom istraživanju na način koji je objavio i najavio urednik i voditelj Marko Jurič, odgovoran za neprihvatljivi i neprofesionalan sadržaj emisije, na kojeg Z1 televizija, nažalost. nije mogla utjecati. Z1 televizija ne dijeli mišljenje i stavove Marka Juriča, s kojim je prekinuta svaka daljnja suradnja i emisija Markov trg se više neće emitirati na programu Z 1 televizije. Djelatnici Z1 televizije, u potpunosti se ograđuju i osuđuju predmetni sadržaj te ne žele da ih se po ičemu poistovjećuje s dotičnim bivšim kolegom’, piše Z1 na Facebooku.

Z1 televizija se duboko ispričava i odlučno ograđuje od sadržaja emisije Markov trg emitirane uživo u vanjskoj…

Gepostet von Z1 televizija am Freitag, 23. Dezember 2016

7 comments

  1. vadlja branko dipl ing građ

    Taj otkaz je dokaz da u Hrvatskoj postoji mentalni komunistički sklop komunista 1945.
    Kada se je htjelo nekoga eliminirati, optuživalo ga se bezskrupoloznim neistinama. To je i u ovom slučaju.

  2. Mario Bilogrević

    Sramota! Upravo su Markove i slične emsije dizale gledanost ne baš neke gledane televizije tipa Z1 a sada jednostavno mogu puštati i dalje one smješne reklame i tarot gluposti na kraju program jer ih i tako više nitko razuman neće ni gledati. Marko će uskoro primiti poziv od prave Hrvatske televizijske kuće koja se ne stidi niti Hrvatske a niti staroga njezina pozdrava: ” Za dom spremni!”.

  3. Sandro Ennco

    bOJE SE IZGUBITI KONCESIJU TO JE NORMALNO TO JE STVAR SITUACIJE U ZIVOTU I KOIGSTENCIJE JER U TOME DRUSTVU ZIVIS I POSTOJIS stvar je politickog pritiska koji mi u dijaspori vidimo i suosjecamo se sa tim prezivljvajucim sistemom ,;; zGURAM TE U COSAK I TAKO MORAS .,.,. ko je vlasnik z1 ko stoji iza svega toga nevalj mu Hrvatska ,idi tamo gdije ti je bolje ,ko ga finanzira ,KO NAS JE NAPAO 90 IH MI SAMI SEBE; RUSILI DRVECE PRAVILI BARIKADE ; JA ZNAM U JU SISTEMU ZA JEDNO DRVO DA NEPRAVNO SRUSIS ;A SAD VIDIM MI HRVATI SMO ZAVRSAVALI NA GOLOM OTOKU;;;KAD SRBI PUSTE TRI SABORNIKA U SABORU TADA PUSTI TE I VI mi se jos uvijek branimo za 46 godina se naselilo i naleglo gamadi sa strane politike beograda,,,, ja samo kazem LUSTRACIJA je kljuc rijesenja da HRVATI ZIVE U SVOM MIRU !!!!

  4. stjepan

    FUUJJJJ Z1 zar je to sve što možete “dati”za Hrvatsku i njezin narod ,zar tako olako,izdajete radnog kolegu i borca za slobodnu i neovisnu LUSTRACIJOM oplemenjenu državu Hrvatsku?

  5. Ivan Cubela

    Valjda će sada svatiti, oni koji to nisu htjeli, koliko je jako jugoudbaško podzemlje u hrvatskoj.
    E moj narode kada ćeš doći do pameti i zbaciti udbaški jaram sa vrata. ZA DOM SPREMNI

  6. MOLOTOV

    Četnici i njihovi dupelisci pokazuju zube i svoje jasne namjere, tako i Z1 televizija, koja lagano pada u ruke srba i njihovih guzoljubaca !!!

Odgovori

Skip to content