Ruske trkačice na 4×400 m, demantirale poljubac: tako nešto je bolesno!

Čudno je da desni hrvatski portali još nisu objavili ovu vijest. Zapadni mediji su to objavili već prije dva dana. Da Jutarnji i ostali neće objaviti, jasno je, ali zašto ne objavljuju desni portali?

 

{jathumbnail off}Ovo je jako važna vijest jer se ovdje još jednom vidi, nakon one bure i iskrivljivanja papinih izjava o gay populaciji, kako perfidno gay propaganda djeluje na internetu kao i u mnogim zapadnim medijima. Isto kao što su gay propagandisti i liberalni mediji izvrnuli papine riječi i od normalnog stava Katoličke Crkve o gay problematici stvorili navodnu papinu podršku gay zajednici, sada su od običnih poljubaca radosti pokušali izrežirati navodnu podršku dviju ruskih trkačica gay populaciji.

Današnja tehnika digitalnih kamera je izvanredna. Profesionalni fotografi imaju najbolje i najpreciznije kamere, koje mogu praviti i preko 100 slika u sekundi. Kasnije mogu izabrati bilo koji i najmanji detalj, doslovno sliku po sliku. I tako je ovaj fotograf očito namjerno izabrao baš ove slike poljubaca.

Jutarnji list, Slobodna Dalmacija i Večernji list su prije 3 dana s velikim ushićenjem objavili fotografije poljubaca dviju ruskih trkačica iz šafete 4×400 metara nakon pobjede i osvajanja zlatne medalje. I JL, SD i VL su to protumačili kao navodnu podršku tih trkačica gay zajednici u Rusiji i kao protest protiv ruskog zakona o toj problematici. Zapravo, odmah se vidjelo da tu nema nikakvog protesta i da je sve čista manipulacija medija sklonih gay populaciji. Naime, kada se pogledaju snimke prijenosa trke 4×400 m i kasnija dodjela medalja, zapravo se ne vidi ništa posebno. Sve 4 ruske trkačice, ne samo ove dvije, normalno su se radovale pobjedi i zlatnoj medalji i sve su se na pobjedničkom postolju radosno izljubile. Ovakvih scena ima i u drugim sportovima, posebice u nogometu nakon svakog postignutog pogotka.

Ove dvije trkačice kazale su da su uvrijeđene jer je netko takvo što mogao i pomisliti. To je bolesno, dodale su. Ljute su na fotografa koji ih je slikao i nakon toga baš te fotografije plasirao na društvene mreže te na taj način izazvao mnoge spekulacije i polemike. Odbijaju svaku spekulaciju o navodnom poljubcu protesta.

Dvije ruske trkačice iz štafete 4×400 m, Ksenija Rižova i Julija Gučina, su bijesne i šokirane zbog izvještaja pojedinih zapadnih medija koji su njihov poljubac radosti nakon osvajanja zlatne medalje, okarakterizirali kao navodni protest protiv ruskog zakona koji zabranjuje homoseksualnu propagandu te kao podršku gay zajednici.

One nisu imale pojma kakve se igre igraju u zapadnim medijima zahvaljujući tim fotografijama pa je logično da su, saznavši to, bile iznenađene i šokirane. Kada su ih nazivali novinari tih medija, umjesto da im čestitaju, postavljali su im pitanja o navodnom poljupcu podrške gay zajednici. Logično je da su atletičarke time bile povrijeđene.

Naglašavaju da su obje udane, da treniraju osam godina zajedno i da su dobre prijateljice. Osam godina nisu osvojile zlato pa su radost i uzbuđenje bili veliki.
Poljubac se dogodio u nastupu radosti pa izjavljuju da su duboko povrijeđene jer je netko od toga napravio vlastitu fantaziju.

Okrivljuju fotografa koji je namjerno objavio baš taj određeni trenutak i kažu da je cijeli slučaj upravo njegova bolesna fantazija.

Izvor: F. Kadić/croative.net

Odgovori

Skip to content