HOROR PRIČA IZ ŠPANJOLSKE: Djecu ‘ubijaju’ već u predškolskoj dobi!

Mnogo smo puta do sada upozoravali i govorili o potpuno lažnom sustavu vrijednosti koji se ljudima nameće kao sloboda, a koji za cilj ima potpuno suprotno, dovesti ga u stanje rastrojstva, duhovne i tjelesne pogubljenosti i okovati ga duhom kaosa kako bi tako, odvojen od istine o čovjeku i Bogu bio podložan, bio rob novog doba u kojem ne smiješ čak ni poznavati istinu o sebi!

Jer što manje istine čovjek zna to će prije progutati laž! Ovaj svijet na čelu s knezom ovog svijeta dolazi do vrhunca svoje izopačenosti u ovim trenucima, a napadi na nevine duše sve su snažniji. S manipulacijom se počinje od najranije dobi a djeca su u vrtićima izložena nevjerojatnim duhovnim rastrojstvima u tolikoj mjeri da ne smiju znati ni osnovne stvari – jesi li dječak ili djevojčica, što si? To brutalno zlostavljanje djece u smjeru rastrojstva poticano je od svih segmenata ovog svijeta – od medija do politike, a svi imaju isti cilj – izgubiti čovjeka od najranijeg doba u prostranstvu laži iz kojeg je onda teško pronaći put. Sve to prodaje se čovječanstvu kao sloboda i sve to provode oni koji se zalažu za slobodu!

No, to je laž, a ne sloboda i to dokazuje sljedeća priča objavljena na CitizenGo, odnosno na stranicama zajednice građana koji aktivno promiču sudjelovanje društva u politici diljem svijeta. Priču vam prenosimo u cijelosti.

-Ispričat ću vam što se dogodilo prošlih tjedana. Priča je malo dugačka ali vrijedi je pročitati, jer je nevjerojatna. U Španjolskoj postoje općinski zakoni koji u školi (čak i u vrtiću i prvim razredima) obvezuju na poučavanje rodne ideologije. Ti zakoni, između ostalog, omogućavaju LGBTQ grupama da dolaze u škole, drže konferencije pa čak i “praktične” satove (ne želim niti razmišljati kako izgledaju ti satovi) o seksualnosti i rodnom identitetu. Roditelji nemaju pravo odbiti ovu obaveznu seksualnu indoktrinaciju djece.

U takvoj klimi i pod takvim zakonima, jedna organizacija obitelji koja promiče transrodnost objavila je, u gradu na sjeveru Španjolske, vrlo skupu medijsku kampanju (više od 27 000 eura) koja na javnim mjestima pokazuje crteže djece koji se drže za ruke, uključujući “dječake” sa ženskim genitalijama i “djevojčice” s muškim genitalijama uz slogan: “Postoje djevojčice s penisima i dječaci s vaginama. To je jednostavno tako.” Kampanja je imala ogroman medijski i društveni odjek u Španjolskoj.

cizizen1

Nekoliko tjedana kasnije, HazteOir.org, (naša španjolska sestrinska organizacija koja pripada CitizenGO grupi) u istom gradu zatražila je kampanju, također na javnim mjestima pod sloganom: „Dječaci imaju penise. Djevojčice imaju vagine. Ne dajte se zavarati. Ako si rođen muškarac, muškarac si. Ako si žena i dalje ćeš biti žena”. Kompanija koja se bavi oglašavanjem na javnim mjestima odbila je objaviti našu kampanju.

Kao odgovor na to HazteOir.org/CitizenGO oslikao je autobus sa sloganom. Autobus se vozio po Madridu kako bi pokazivao poruku. Bus možete vidjeti na ovoj fotografiji:

citizen2

Nakon samo nekoliko sati… izazvao je bijes ekstremih ljevičara i LGBTQ lobija.

Odmah su se mobilizirali… protestiranje, vrijeđanje, prijetnje putem društvenih mreža, medija… Političari i mediji su odgovorili nevjerojatno brzinom i gotovo nas jednoglasno optužili za transfobiju, homofobiju, poticanje mržnje, nasilja, zločine iz mržnje i mnoga druga divljaštva.

Preko interneta, društvenih mreža, ali i u našem sjedištu u Madridu primili smo sve vrste prijetnji, uključujući i neke vrlo ozbiljne (koje ovdje zbog njihove brutalnosti ne želim ponavljati). Jedna od najčešćih bila je kako ćemo gorjeti zajedno s busom (čak je napravljena i fotomontaža gorećeg busa koja kruži internetom).
Nekoliko gradskih vijeća najavilo nam je kaznu i zapljenu busa ako se pojavimo u njihovim gradovima.

Pro-LGBTQ hakeri su također uzeli stvar u svoje ruke i odlučili (ilegalno) zaustaviti naše kampanje napadajući CitizenGO server. Tako su nam privremeno onemogućili rad. (Bez brige, naša baza podataka nije oštećena: vaš podaci nisu bili ugroženi ni u jednom trenutku). Posljedica ovih napada, od samog početka kampanje, su problemi sa CitizenGO serverima. Naša internetska stranica nije radila više od 24 sata, a kad je radila, radila je s prekidima.

Najgore je bilo s madridskom policijom, koja se pokorila gradonačelniku, vrlo bliskom LGBTQ grupama, komunistu Manuelu Carmenu,. Policajci su bez pisanog naloga opkolili (ZAPLJENJENILI) bus na mjestu gdje je bio parkiran prve večeri. Nismo mu smjeli prići 24 sata.

Nakon što je, sutradan, stigao nalog suda o zapljeni busa, okružni tužitelj tražio je da Ignacio Arsuaga, predsjednik CitizenGO-a, bude kažnjen s kaznom do 4 godine zatvora zbog poticanja na mržnju i drugih optužbi.

Pokušali su nas zaustaviti na sve načine, ali nisu uspjeli.

Promijenili smo ime busa, i nazvali smo ga bus za slobodu govora #FreeSpeechBus!

U međuvremenu smo u promet pustili kombi s izmijenjenim sloganom “Dječaci imaju penise?” kako bismo izbjegli zabranu koju je izrekao sudac. Dan poslije, redizajnirali smo bus, prekrivši dio slogana riječima CENZURA!

Policija je oba vozila zaustavila! Kaznila nas (bez pravne osnove) ali uspjeli smo nastaviti voziti ulicama Madrida!

Napokon, 12. ožujka organizirali smo (prvo zabranjen, a tek onda na jedvite jade dopušten) velik i vrlo uspješan skup kojim smo tražili slobodu izražavanja i pravo roditelja na odgoj i edukaciju djece koja se susreću s rodnom ideologijom.

Sve ove stvari o kojima govorim, naš autobus, komentirani su mnogo puta prethodnih dana u udarnim terminima. U lokalnim i nacionalnim španjolskim medijima, televizijama, naslovnicama dnevnih listova i newsportala kao i u međunarodnim vijestima.

O busu je tweetala i Chelsea Clinton, kćerka bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona!

(Prijevod: Molim vas, nemojte dovesti ove buseve u SAD-e (ili bilo gdje drugdje).

O našem #FreeSpeechBus! raspravljalo se u španjolskom parlamentu, te su održane konferencije za novinare ispred Vlade i vlasti grada Madrida. Jedni i drugi, sve političke grupe, bez iznimke, su vrlo jednoglasno i agresivno govorile protiv nas.

Gradske vlasti Madrida su čak jednoglasno izglasale odluku o više različitih represivnih mjera protiv HazteOir.or/CitizenGO-a!

Jer ne mislimo kao oni. Jer se nismo prepustili diktaturi rodne ideologije. I jer se usudimo to reći.

Ali unatoč užasnoj slici koju sam vam upravo opisala, moram reći kako smo primili nevjerojatnu potporu. Odlični, odlučni, dobri ljudi su nam čestitali. Osjetili su da ih branimo. Mnogi su nam to i rekli, više puta, na različite načine: putem društvenih mreža, e-maila i putem telefona… hodajući s nama ulicama… Nekoliko dobro poznatih španjolskih hrabrih intelektualaca branilo je pravo slobode govora, u ovom slučaju pravo našeg busa na kretanje.

Uspjeli smo razotkriti nametanje LGBTQ programa i diktature ideologije i izazvati neviđenu rijeku mišljenja i borbe za pravo na slobodu govora o ovoj temi.

Pokazali smo da je moguće suočiti se s LGBTQ lobijem. I da je to nešto što moramo učiniti (ponovno i ponovno), a s vašom pomoći ćemo nastaviti, svugdje!

Nastavit ćemo se boriti za naše vrijednosti, kako u Španjolskoj tako i drugdje u svijetu!

S vašom pomoći (ako možemo računati na vašu podršku) buseve planiramo dovesti u različite zemlje ( naravno, u SAD-u moramo biti s busom na zasjedanju UN-ove Komisije o statusu žena). Želimo proširiti ovu kampanju koliko god je to moguće.

Zbog toga nam je potrebna vaša pomoć, piše CitizenGo, na čijim stranicama možete pronaći i kako pomoći, jer zlo je toliko aktivirano da je borba za istinu svakog čovjeka i više nego potrebna!

Izvor: dnevno.hr

Odgovori

Skip to content