DOMAZET-LOŠO optužio Njemačku i Rusiju za stvaranje nove Jugoslavije s Vučićem na čelu

Prenosimo zanimljiv članak s portala hop.com.hr:

„Citat iz Dnevno.hr (Domazet Lošo): ‘Prvo su destabilizirane države poput Afganistana, Iraka i Sirije, sve države na južnom dijelu Sredozemlja, sve do Maroka, a onda su to samo preselili u Europu’, kaže Lošo i dodaje da iza svega toga stoje anglosaksonski moćnici kojima je cilj uzeti sve, i naftu i sunce i čovjeka. ‘Oni žele zavladati svijetom’, rekao je Lošo.
Dodaje da je jedini koji im u ovom trenuku remeti planove Vladimir Putin i njegova Rusija koja se digla iz pepela. Tako je u ožujku 2016. godine govorio admiral Domazet te dodao kako Vladimir Putin brani kršćanstvo.
Naš urednik tada je primijetio kako su Ukrajinci kršćani pa da nikome nije jasno koga to tamo brani Putin, odnosno kako se radi o tezama sličnim Miloševićevima o obrani pravoslavlja. Ove godine, prije neki dan, admiral na Z1 govori drugačije.
Putin je doveden sa strane da ostvari ciljeve moćnika. Njemačka i Rusija žele novu Jugoslaviju, a Vučić glumi novoga Tita, što je pogubno za Hrvatsku. Sve ono što smo napisali prije godinu dana, kada se digla belika buka ‘domoljuba’ protiv nas, jer tada je strateg drugačije govorio, dok smo mi prepoznali ljubav DDR-ovke Merkel i druga Putina na naš račun, da ne govorimo kako je i Orban stao uz Vučića protiv nas, pa se rasplinula teorija o našem spasiocu…
Za razliku od generala označili smo otkuda dolazi Njemačka opasnost za Hrvatsku.

gerhard schroeder
Nekoliko tjedana nakon smjene i odlaska njegove vlade, 12. prosinca 2005. godine, njemačka javnost je saznala da je Schroeder prihvatio posao u Nord Stream AG, koji većinski posjeduje ruski Gazprom (51 %). Sumnje da je kao šef države blagonaklono gledao na Nord Stream zbog vlastite koristi time su bile definitivno potvrđene.
Njemački političari svih stranaka, ali i ruska opozicija reagirali su na ovu objavu njegovog novog zaposlenja oštrom kritikom i otvorenim zaprepaštenjem.“

Odgovori

Skip to content