BUJANEC Jednostavan odgovor na Vučićevo huškanje: Tko se mača laća, od mača i pogiba!

Poznati televizijski voditelj Velimir Bujanec na svom je Facebook profilu odgovorio na huškačke provokacije predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića.

Vučić je po dobrom starom običaju nastavio provocirati Hrvate i to na obilježavanju 72. obljetnice proboja zatočenika iz koncentracijskog logora Jasenovca u Donjoj Gradini.

U svom govoru Vučić je optužio Hrvatsku kako pokušava oživjeti ustašku ideologiju te je zaprijetio kako će se Srbija odlučno suprotstaviti “pokušajima da se ponovi ono što se zbilo u prošlosti”.

Kazao je kako se u NDH “zanosno i s veseljem” ubijalo Srbe te kako je na temelju “master-plana” o istrjebljenju cijelog naroda ustaški režim pobio “više od milijun ljudi”.

Nije zaboravio komentirati ni ploču časno poginulim HOS-ovcima, rekavši kako je neprihvatljivo isticanje ploče s ustaškim pozdravom u Jasenovcu.

“Nikome i nikada više nećemo dopustiti ni ‘Bljesak ni ‘Oluju'”, kazao je Vučić.

Velimir Bujanec, oštro se osvrnuo na ove provokacije i govor mržnje koji je Vučić ponovno usmjerio put hrvatskog naroda.

“VUČIĆU, PA NISMO MI VAS PITALI ZA ‘BLJESAK’ I ‘OLUJU’ – MI SMO TO NAPRAVILI!

Fakat ne znam što je ovom Vučiću?! Neprestano spominje da “neće više nikad dopustiti Bljesak i Oluju”… Pa Hrvati ga nisu pitali za dopuštenje 1995. i neće ni u budućnosti, bude li trebalo! Vučiću: TKO SE MAČA LAĆA, OD MAČA I POGIBA”, napisao je poznati novinar na svom Facebook

VUČIĆU, PA NISMO MI VAS PITALI ZA 'BLJESAK' I 'OLUJU' – MI SMO TO NAPRAVILI!Fakat ne znam što je ovom…

Gepostet von Velimir Bujanec am Sonntag, 23. April 2017

Izvor: ovdje

 

3 comments

  1. ivan

    Ovi vuciceve zavijanje,zadnjih godina, izglda mi vise kao pocetak proslave Oluje i Bljeska onako kako to srbi rade pa zar vec stoljecima ne slave kosovsku bitku koju su “slavno” izgubili

  2. Yelka Talaich

    POSTOVANJE GOSPODINE BUJANEC , PORUKA NA MJESTU , ISTINA I NEKA POKUSAJU, ALI NEKA PRIJE NABAVE NOVE TRAKTORE. SRAM IH BILO, A SRAM BILO I HRV. VLADU STO NE TRAZI ZAKONSKI ISPLATU STETE NANESENU I POVRATAK OTETOG KAO I MJESTA GROBOVA SA JAVNOM ISPRIKOM STO NAPRAVISE ! ZDS !

Odgovori

Skip to content