OTVORENO Hebrang: Jasno je kome Krstičević smeta

U emisiji “Otvoreno” u srijedu navečer, Mislav Togonal ugostio je ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića, bivšeg ministra obrane Andriju Hebranga, bivšu ministricu obrane Željku Antunović, vojnog analitičara Igora Tabaka te novinarku Večernjeg lista Ivu Puljić – Šego.

Andrija Hebrang istaknuo je da je Krstičević jedna od ključnih osoba za stvaranje nove nacionalne strategije sigurnosti. Ima snaga kojima smeta da na čelu sigurnosti bude hrvatski bivši general i heroj Domovinskog rata, smatra. Dodao je kako se nada da će te snage biti poražene i da će Krstičević ostati na čelu tog resora.

Na upit voditelja tko predvodi te snage odgovorio je da su to svi oni koji su se do sada trudili da iz cijelog sustava sigurnosti, vojske i policije izbace sudionike Domovinskog rata. Kasnije u emisiji kazao je i da je uvjeren da ministar Krstičević zna tko to ide protiv njega.

OVDJE pogledajte cijelu emisiju.

1 comment

  1. strauss

    tko će drugi komunjarama smetati,ako oni ne smetaju sami sebI, zadnjih 27 godina samo su oni na vlasti, ako krivo govorim otvorite arhivu pa nas razuvjerite! uostalom to govori i lustracija koju nisu dali sprovesti HDZ I SDP nego su nam u nasljeđe ostavili zločinca tita Pantovčaku i trg u Zagrebu!

Odgovori

Skip to content