RASPUDIĆ: Iskoristili požare za žuč i jed, trebalo je valjda ostati pod Miloševićem

Proteklih dana društvene mreže užarile su se s objavama oko teme požara. S jedne strane, bodrili su se vatrogasci, a s druge strane kudilo se političare što je rezultiralo sukobom na državnom vrhu.

Tako se javnosti obratio i politički analitičar Nino Raspudić koji je istaknuo kako su požari doveli do nesuvislih rasprava, u kojima se došlo do zaključka da “stvaranje hrvatske države nije imalo smisla, pa je valjda trebalo ostati pod Miloševićem u Jugoslaviji”.

Objavu s Facebook profila Nine Raspudića prenosimo u cijelosti:

“U događanjima oko požara svatko je učitavao svoje fantazije – dobronamjerni su slavili vatrogasce, građane, Torcidu i jedinstvo nacije. Drugi su iskoristili i ovu priliku da prosipaju unaprijed pripremljeni žuč i jed. Pa činjenica da je usred ljeta, za jake bure, nastao veliki požar u kojem su izgorjele tri naseljene kuće ih vodi, kao i svaki drugi prirodni i društveni fenomen, na isti zaključak – stvaranje hrvatske države nije imalo smisla, pa je valjda trebalo ostati pod Miloševićem u Jugoslaviji. Trebalo bi onda rasformirati i Portugal, gdje je prije samo nekoliko tjedan smrtno stradalo 63 ljudi, a o Grčkoj i Kaliforniji da ne govorimo.”

"U događanja oko požara svatko je učitavao svoje fantazije – dobronamjerni su slavili vatrogasce, građane, Torcidu i…

Gepostet von Nino Raspudić am Freitag, 21. Juli 2017

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content