PODLI NAPADI BIT ĆE SVE JAČI: Plenkovićeva ofenziva na Kolindu!

Kako je iz posljednjih dana vidljivo, ljigavi briselski poslušnik pokrenuo je aparaturu kojoj je cilj difamacija predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Kada se sve skupa uzme u obzir tako nešto bilo je očekivano, samo je doista žalosno što je u sve to upetljan i general Krstičević.

Koji bi drugi razlog bio tome da Plenki, dva dana nakon što je Kolinda javno izjavila kako nije mislila na generala Krstičevića te kako o njemu misli sve najbolje, nastavlja sa prozivanjem predsjednice, svaljujući na nju krivicu za ostavku ministra obrane? Plenković je sigurno pokvaren, ali nije ni gluh ni nepismen, pa prema tome otpada mogućnost kako nije čuo ili pročitao Kolindine izjave. Al on ne prestaje. Naravno kako se sve ovo moglo odraditi u tišini, no Plenkiju je bila potrebna medijska pozornost, kako bi krenuo s rušenjem Kolinde. Računajući na to kako je general Krstičević omiljen u narodu, Plenki podlo i pokvareno za njegovu ostavku proziva Kolindu, ne bi li nju učinio neomiljenom u narodu.

A zna se i zašto. Kolinda je pokazala kako ima puno jaču kičmu nego što se to od nje očekivalo. U više se navrata otvoreno suprostavila Angeli Merkel i EU, odnosno njihovoj pogubnoj politici i za Hrvatsku, a i za samu EU, politici koja se sastoji od kreiranja tzv. Europe dvije brzine, u kojoj bi Hrvatska bila smještena u onu sporiju Europu, odnosno kantu za smeće bogatih zemalja. A također i inicijativi iza koje osobno stoji Angela Merkel u suradnji s Erdoganom, a koja uključuje brisanje Hrvata u BiH, te incijativi stvaranja balkanske zone interesa na čelu s četnikom Vučićem. A ključni je razlog hrvatsko približavanje Višegradskoj skupini i aktivno sudjelovanje u Inicijativi tri mora, što je oboje ogroman trn u oku njemačkim i briselskim interesima, čime bi Hrvatska prestala biti njemački i briselski rob i slijepi poslušnik. Uspjeh Inicijative tri mora i jačanje Višegradske skupine bi znatno oslabilo i Berlin i Bruxelles, a ojačalo bi istok EU. A Tako nešto ni Angela Merkel ni njen podguznik Plenković nemaju namjeru dopustiti, a situacija s požarom se samo poklopila s početkom huškanja anemične pudlice Andreja na predsjednicu.

Ovo je tek početak općeg napada na predsjednicu od strane Plenkovića i njegove briselsko-četničko-udbaške koalicije, kojem je konačni cilj povlačenje predsjednice iz svih inicijativa i odustajanje od kandidature za drugi mandat. Plenki će u medjuvremenu već pronaći odgovarajućeg kandidata. Koji neće imati ni kičmu ni previše mozga, al će zato biti slijepo poslušan, prvenstveno Plenkoviću a samim time i Bruxellesu.

Sve ovo što se dogadja zadnjih dana, sve Plenkovićeve izjave savršeno su sračunate i uperene samo i isključivo protiv predsjednice države. Ne postoji nikakvo drugo tumačenje, niti je riječ o nekom neporazumu. Plenković jako dobro zna što radi i ovo je tek predigra onome što će uslijediti. Kolinda je jednostavno previše hrvatski orijentirana, previše joj je stalo do Hrvatske, a samim tim ona je za Plenkija jedna velika prepreka koja se ne može zaobići, al se zato može srušiti.

Do sada je sve odigrao onako kako je i zamislio. Hrvatskom, rame uz rame s njim, vladaju Milorad Pupovac i pokvarena gamad iz HNSa. Pupovac je valjda odjednom postao hrvatski domoljub, a HNS se preko noći pretvorio u hrvatsku domoljubnu stranku. Bar je to ono što nam Plenki i društvo oko njega pokušavaju prodati. Glavnu riječ u obrazovanju naše djece ima žena koju je na to mjesto doveo HNS, a koja je sve što je imala za reći uradila kroz Jokićevu GOOD inicijativu, te sada može mirno dalje, uz Plenkijev blagoslov, nastojati kroz školski program stvarati nove generacije Hrvata kojima će se gaditi sve naše svetinje. Kulturu nam vodi jugovićka Obuljen, umočena do grla u kriminal u HAVCu, koja je, dapače, bila aktivna u HAVCu u vrijeme kada se snimao sraman film o zločinima u Dvoru na Uni. I koja naša sredstva i dalje dodjeljuje raznim frljićima i tipovima koji u svijetu ‘promoviraju’ Hrvatsku na način da ju uspoređuju sa nacističkom Njemačkom. Svaki hrvatski nacionalni osjećaj nastoji se prikazati kao štetan, primitivan i nepotreban.

HDZ, s Plenkovićem na čelu, upropaštava nam državu brže nego je to sveukupno radjeno u posljednjih dvadeset godina. Ukoliko je u HDZu ostalo nešto poštenih i domoljubnih ljudi, onda su velike kukavice jer ih nigdje nije za čuti, pa samim tim ni od njih nema nikakve koristi.

Ono posljednje što je Plenkiju ostalo za uraditi rušenje je predsjednice Hrvatske. Ako to uspije, on je odradio zadaću kompletno, Bruxelles će ga potapšati po glavi i moći će se fino povući na dobro plaćeno mjesto u EU parlamentu koje mu je vjerujem obećano.

Stoga Kolindu treba obvezno podržati, jer jedino je još ona ostala kao brana Plenkovićevom pretvaranju Hrvatske u državu bezličnih zombija, lišenih svakog nacionalnog osjećaja, koji će sa zadovoljstvom prihvatiti svaku ulogu koju im namijeni EU.

Sve ostalo, zahvaljujući kukavicama, izdajnicima i poznatoj hrvatskoj šutnji, Plenković je već odradio.

Diana Majhen/dragovoljac.com

4 comments

  1. strauss

    On je obična štraca, jer izabire četnike koji će pljuvatii po Oluji, traži da se zatvaraju djeca,zabranjuje otvaranje ARHIVE, sa četnicima se druži, umjesto da ih hapsi jer su počinili stravične zločine u AGRESIJI na Hrvatsku! I danas ti isti četnici igraju kozaračko kolo oko praznih jama, pljuju po Hrvatskom Nrodu i groze mu se, umjesto da kaže četnicima dosta,on im tep kao i Šeks Miloradi! Da su četnici komunisti i partizani najveće zlo u povjesti, ti ćeš to shvatiti kada ti bude jasnno da je zločinac tito sa njima poklao oko1.000.000 Hrvata ,a rest ih izručio četnicima i Beogradu u Srbiji!

  2. Janko Rožic

    Uh uh koji ste licemjeri!!!
    Plenk je obični mali “briselski činovnićić” potrčkalo željno EU fotelje, ali……. plava štraca je najveće hrvatsko zlo koje nam se poslije ustaša dogodilo!!!
    Sramotna NATO uguzica, spremna prodati cijelu Hrvatsku samo iz osobnih interesa!!!!

  3. Mario Milovčić

    Ni ja nisam vjerovao 2015. tko je i što je Plenki EUdboy, ali kad sam pročitao članke s portala HRsvijet iz 11.2015. i 06.2016. već sam posumnjao, a kad sam pročitao članak “Udbin gojenac Mario Plenković” od 22.7.2016. kad je Karamarko već pao, znao sam da sin “JNA lekarke” i “profesora s Fakulteta političkih nauka i Filozofskoga” nije pao puno dalje od toga stabla želja i iskušenja. A sve je bilo jasno kao dan kad je maknuo Hasanbegovića, Kovača, Barišića, a posinio notornog četnika Pupavca i hns-neznalicu Štromara. Neka još uzme na stan i hranu u Vladu RH Nikolića, Šešelja, Vučića, Vulina, Dačića i Dodiga pa Čovića za ambasadora u tzv. Rep.Srbskoj i zaokružio je misiju koju je prisegnuo akcijsko grupi Manolić-Mesić-Gregurić-Valentić-Šeks-Roglić-Luković.
    Narode hrvatski i ostale budale iz opljačkane, ubijene, satrane, spaljene i odnarođene Domovine, dođite k sebi dok još imate komu!! It’s time to go and fight! HZODUS!!!

Odgovori

Skip to content