PITANJE: Što se kod Linića još može češljati? ODGOVOR: Tajni računi!

USKOK u Trstu češlja Linićeve tajne račune!

Dnevno.hr je upravo dobio ekskluzivne podatke od izvora vrlo bliskom USKOK-u, prema kojima je tim USKOK-ovih stručnjaka već stigao u Italiju, točnije u Trst (s tim da se neće ograničiti samo na taj grad), a povodom osnovane sumnje da donedavni hrvatski ministar financija Slavko Linić u Trstu ima otvoren račun na koji su stizale različite uplate vezane uz pojedine sumnjive privatizacijske transakcije.

Prema raspoloživim i još uvijek neutvrđenim saznanjima dobivenim od navedenoga izvora, Slavko Linić nema samo jedan, već čak četiri tajna računa koja su predmet ”češljanja” hrvatskih i talijanskih istražnih tijela.

Podsjećamo kako je Slavko Linić u više navrata opovrgavao vijesti o tome kako ima otvoren bilo kakav račun u inozemstvu na svoje ime. Ukoliko se gore navedene vijesti potvrde, to će značiti da je, najblaže rečeno, Linić govorio neistinu. A ako je Linić htio sakriti takve informacije to može značiti samo jedno: da su vjerojatni razlozi otvaranja tih računa njegovi mutni i kriminalni poslovi. Ipak, sačekajmo službena izvješća nadležnih tijela za koja se samo možemo nadati kako će biti profesionalna i korektna.

Očekujemo najnovije informacije o, kako se ipak čini, nadolazećoj aferi svih afera koja bi mogla značiti raskrinkavanje najveće hrvatske mafijaške hobotnice kojoj je glava  njen riječki dio. Za tu je hobotnicu i ona napuljska ”sitna riba”.

Autor: Zoran Meter/dnevno.hr

Odgovori

Skip to content