Ove izjave Vesne Pusić nasmijat će vas do suza

SMIJEH JE ZDRAV – mislite na svoje zdravlje. Znamo da vam je zbog naših političara danas ponajmanje do smijeha, ali ti su nesposobni uhljebi zaista urnebesni (na našu veliku žalost). No, kad progovori Vesna Pusić svi bi trebali zašutjeti, jer nakon kratke tišine smijeh do suza je zagarantiran. Prenosimo kratak tekst s tportala koji vrvi njenim biserima, a kojim se ona vjerojatno obraća mentalno retardiranima. Uživajte.

MISLI VESNA PUSIĆ
‘Ovo je najuspješnija Vlada u novijoj hrvatskoj povijesti’

Potpredsjednica Vlade Vesna Pusić kazala je da je Milanovićeva vlada najuspješnija u novijoj hrvatskoj povijesti te da im jedan mandat nije dovoljan da javnost vidi rezultate
Vesna Pusić prokomentirala je u političkom talk showu Dubravka Merlića ‘Pressing’ na N1 televiziji posljednje analize koje govore da je Hrvatska najneuspješnija članica Europske unije te je li to dovoljan razlog za prijevremene izbore.

‘Nije to dovoljno za prijevremene izbore. Ne očekuje se od referenduma i ulice da rješavaju stvari, nego od Vlade. I to ova vlada radi prvi put bez guranja bez tepih. Otvorili smo sva pitanja. Ovo je još uvijek najbolja Vlada u novijoj hrvatskoj povijesti. Imamo lošije pokazatelje jer ima puno stvari otprije koje trebamo poplaćati. Jedan mandat nije dovoljan. U mom resoru to na sreću daje rezultate nešto ranije. U gospodarstvu ide malo teže. Neke stvari su mogle biti brže, poput rezanja različitih prepreka investitorima. Sve ostalo je dugotrajniji proces jer investicije su potrebne i danas, a ne samo kad se sve savršeno posloži’, smatra.
Pusić se osvrnula i na planove o tome kako izvući zemlju iz krize. ‘Ministar financija ima plan za smanjenje deficita. Nisam osoba kojoj je prva točka smanjenje deficita. To nije najbolja polazna točka. Bolja je povećanje prihoda, povećanja BDP-a. Nama i tri broda mijenjaju BDP. Brodovi su ozbiljna stvar. Mala smo država i to se može vidjeti.’

Pusić je iskazala jasan stav i o braniteljskim prosvjedima, a smatra da branitelji i dalje ne iskazuju prave zahtjeve. ‘Branitelji nemaju nikakve zahtjeve, koliko mi je poznato. Što znači to da nisu priznati? Nijedno pravo nije im ukinuto. To je tehnički provjerljivo. Jedini zahtjev je onaj za ostavkom dva najpoštenija čovjeka u javnom životu, Predraga Matića i Bojana Glavaševića’, smatra.

‘Ne znam tko stoji iza toga. Tko organizira, financira i drži ljude u toj situaciji, da tamo stoje bez artikuliranog zahtjeva i potrebe da s nekim sjednu i razgovaraju?’, pita se potpredsjednica Vlade.

Izvor: tportal.hr

Odgovori

Skip to content