PUHOVSKI SE U EX JUGOSLAVIJI PROSLAVIO PROGONOM PROLJEĆARA

Poštovani Predsjedniče Sabora i hrvatski zastupnici i zastupnice – G. Žarko Puhovski kvazieducirana je osoba koja je, u odsustvu stvarne elite, a koja je protjerana nakon Hrvatskog Proljeća, zasjeo za vrat Hrvatskoj – i de facto svojim svakodnevnim pakostima i budalaštinama igra se praktički uloge cijelog hrvatskog establishmenta.

On se proslavio u bivšoj državi progonom Proljećara dakle Hrvatske elite u koju spada i dr. Franjo Tudjman. On i advokat Nobilo kolaborirali su u progonu predsjednika Tudjmana – o tome on sam piše.

Da je ovakva spodoba ostala bez konzekvenci – mislim sudskih – kad se dokaže nedvojbeno ono što je već svima poznato – da je on jednostavno podmuklo ušetao u krvlju branitelja stvorenu Republiku Hrvatsku, je provrazredni skandal.

Kao sto se podmuklo domogao toga da živi negdje u centru Zagreba

On nije krivično gonjen premda je njegova uloga u malicioznom progonu predsjednika Tudjmana i Proljecara itekako utvrdjena. Ne radi se o nekom vrataru ili činovničiću.

Nikada nije odgovarao za progone Proljecara – A cijelog je trajanja novonastale (u krvi) Republike Hrvatske, paradirao i urinirao po njoj.

Ovdje moram upotrijebiti pučki izraz prema ne bih beštimala pred Visokom Ustanovom.

Dakle pokojni predsjednik Amerike Abraham Lincoln rekao je da možete fool (pristojni izraz za varati, zafrkavati ili obmanjivati) varati jedan dio populacije cijelo vrijeme, ili cijeli narod privremeno ALI NE MOZETE ZAFRKAVATI SE VJEČNO S CIJELIM NARODOM!

G. Žarko Puhovski i njegova hiper vulgarna svita misle upravo suprotno. On je naučio jer su mu komunisti ovo dozvoljavali – da se može zaj… s Hrvatima!

Možda jedno vrijeme, možda s jednim dijelom hrvtaskog naroda, ALI NEĆE SE ŽARKO ZAJ…  S CIJELIM HRVATSKIM NARODOM ZAUVIJEK .

IZ USA

Dalma Kalogjera-Sackellares, Ph.D.

Izvor: dragovoljac.com

Odgovori

Skip to content