VELEIZDAJNIČKI LAVEŽ PROTIV BRANITELJA!

Povijesna je sramota Republike Hrvatske da je na svome čelu imala dvojicu predsjednika u veleizdajničkim spodobama Stipe Mesića i Ive Josipovića, prema optužbi i presudi Hrvatskog nacionalnog etičkog sudišta.

Petnaest dugih godina u RH razarali su suverenitet i slobodu hrvatskoga naroda ova dva veleizdajnika s položaja predsjednika RH. Oba su uporno radila cijelo vrijeme protiv branitelja Domovinskog rata na sve moguće načine, što se i sada jasno vidi nakon izbornog poraza Ive Josipovića. Ovo što se objavljuje u njegovim kolumnama preko portala jasno pokazuje kakva je jugo zmija ležala i leži u njemu protiv hrvatskih branitelja Domovinskog rata, koji bezuspješno prosvjeduju kroz zimske hladnoće za svoja temeljna prava na puno i dostojno poštovanje hrvatskog imena i dostojanstva koje im se svakim danom sve više oduzima i gazi. Donedavni predsjednik RH sada ih naziva “šatorašima” kao i one grupice jugofašističkih prosvjednika koji usred Zagreba uzvikuju “Ovo je Srbija, tražimo leba”.

Dobro za poraženog predsjednika Josipovića napisa njegov prijatelj i poznati liječnik dr. Nikica Gabrić koji Josipoviću dijagnosticira teški poslijeizborni PTSP. On piše da je Ivo Josipović, bivši predsjednik RH, pod teškim je posttraumatskim stresom zbog gubitka izbora i ne zna što će sam sa sobom, i predlaže mu, kao bivšem predsjedniku, da se umiri i da pusti vremenu da filtrira situaciju. Kad ostane posve sam, tada će bar znati na koga će moći računati! I mi se slažemo sa ovim savjetom Nikice Gabrića, a nešto slično predlažemo i njegovu miljeniku Fredu Matiću koji je 21. ožujka imao intervju u kojemu je baljezgao sve i svašta protiv hrvatskih branitelja napadajući ih svim sramotnim sadržajima. On kaže kako nikad neće doći na poziv Predsjednici RH dok ona prije ne dođe k njemu u to “Ministarstvo branitelja” u koje on dolazi svaki radni dan uz policajce koji ga osiguravaju, jer da je on zakonski biran ministar od strane Josipovića, Milanovića i Leke. Tko je ga birao do strane Hrvatskih branitelja sada se ponajbolje vidi. Samo o kakvoj se to spodobnoj tipčini radi s kakvom tvrdom jugo kožetinom koji sebe stavlja iznad svih branitelja. Ovaj tip nekada je uzvikivao kako iza njega stoje branitelji, ali ne oni iz nekakvog šatora u Savskoj.

Pokazalo se da su njihove crvene brigade šaka jada, koja nije u stanju imati niti stotinu njihovih antibraniteljskih prosvjednika što se pokazalo u par njihovih prosvjeda kad uzvikuju po Zagrebu “Ovo je Srbija”. Što im se nije priključio i ovaj velebni vukovarski silom branitelj – Matić pa da bude bar jedan više. A on kao da pere ruke od tih antiprosvjednika. U ovom radio intervjuu nema riječi kojom ne napada ove ratne hrvatske braniteljske invalide. Stalno se poziva na svoje logoraške dane u srpskim logorima a za njega neki tvrde da je bio jedan od logorskih cinkaroša u kojeg su četnici ipak imali povjerenja zbog majke i djevojke Srpkinje. I on osuđuje kao neki antifašist uklanjanje biste zločinca Tita iz predsjedničkih dvora zbog čega se uznemirio cijeli jugokomunistički klan kao da su mu kosti prenašane u Zagorski muzej gdje bi također trebale biti. Neka tamo bude sa svojim slonovskim kljovama, koje je dobivao dok je uništavao ovaj hrvatski narod gdje je god stigao i mogao uzvikujući kako Hrvati nikada neće imati svoju državu, vojsku i slobodu osim svetosavskog kalifata.

Mate Ćavar/dragovoljac.com

Odgovori

Skip to content