GORDAN KOŽULJ NIJE MASON

Objavljujemo protestno pismo poštovane gospođe Ivane Kožulj na tekst koji smo 10. svibnja prenijeli s portala Dnevno.hr. Ujedno se najiskrenije ispričavamo gospođi Kožulj i cijeloj njezinoj obitelji zbog neugodnosti koje smo im objavljivanjem spomenutog teksta svojom nepažnjom prouzročili. Uredništvo portala HUB.

Pismo donosimo u cijelosti.

Poštovani,

primorana sam reagirati na članak koji je u oirginalu objavio portal Dnevno.hr. od 9.5.2015.god. pod nazivom” TAJNA MASONSKA DRUSTVA U HRVATSKOJ: Ovo je 25 najpoznatijih masona u Hrvatskoj”, a Vi ga u potpunosti prenijeli na stranicama Vaše udruge.
Naime, u tekstu se među ostalim spominje i ime moga supruga kao pripadnika tzv. masonske lože. Tim činom je nanesena teška povreda istine i narušen ugled naše obitelji. Naglašavam da Gordan Kožulj nikad nije i neće biti dio organizacije koja je u svojoj ideji protiv vrijednosti za koje se kao obitelj zalažemo i u duhu kojih odgajamo ne samo svoju djecu, već svojim primjerom praktičnih vjernika i istinskih domoljuba nastojimo potaknuti svoju okolinu šireći istinske demokršćanske vrednote.
Objavljivanjem ovakovog teksta na vašim stranicama oštećeni smo ne samo mi kao obitelj, već i istina koju promičete,ili bi bar trebali, u ime sv. Benedikta. Nadam se da se ne radi o namjernom etiketiranju s ciljem nanošenja štete pojedincu, u kontekstu kojeg se izjednačavate s onima čije je primarno djelovanje obezvređivanje dostojanstva osobe u službi totalitarističkih ideja.
Vjerujem u iskrene namjere vašeg portala te se nadam kako se radi tek o slučajnom propustu prouzročenom nedovoljnom provjerom vjerodostojnosti informacija.

Sa štovanjem
Ivana Kožulj dr.dent.med.

P.S. Ovo je jedna od ljepših vijesti koje smo u posljednje vrijeme primili. Radujemo se da gospodin Kožulj i njegova obitelj žive i promiču vrijednosti koje i naša Udruga ustrajno nastoji promicati. Stoga je naše žaljenje zbog neugodnosti koje su doživjeli još veće. Uredništvo. 

Odgovori

Skip to content