UDBAŠKI MEDIJI NA DROGAMA: Kako je 340 hodočasnika zlu postalo 7000 ljudi?!

‘Udbaški’ mediji su pokušali sinhronizirano režirati još jednu laž o tome da u Hrvatskoj masovni ubojica Tito ima ikakvu značajniju podršku izvan titoističkog interesnog kruga profitera i bioloških potomaka njegovih ubojica.

Umjesto da mediji izvještavaju raznovrsno i sadržajno, svi su redom objavili identičnu vijest s identičnom opremom, s identičnim podatkom da je u Kumrovcu bilo 7.000 ljudi. Čak su izveli i brižljivo inscenirano kolektivno organizirano panoramsko fotografiranje, s ‘ustašoidnim’ Mesićem u prvom planu.

Srećom, netko je u međuvremenu izmislio matematiku i brojanje, pa smo ručno prebrojali koliko se ljudi nalazi na navedenoj fotografiji. Točno 298, uz opasku da su transparenti i zastave sakrili oko 20 ljudi, te ih je još toliko vjerojatno ostalo i izvan fotografije. Dakle, sve u svemu 340 ljudi, s tim da se radi o podršci ne samo iz Hrvatske, nego s cijelog prostora propale države.

A to je i više nego bijedna podrška ideologiji zločinačkog antifašizma i liku i djelu poremećenog sadističkog masovnog ubojice Josipa Broza Tita. Zanimljivo, osim navedenog Mesića poznatog po krađi australskih čekova, aferi ‘Patria’, aferi ‘Stanovi’, aferi ‘cementara’ i sličnim antifašističkim dosezima, i njegovog savjetnika Jakića, u Kumrovcu se nacrtala još samo jedna osoba poznata široj javnosti, a to je bio Goran Štrok, tzv. ‘ljevičar po vokaciji’, inače propala tajkunčina koja je zapravo idealni model titoista u 21. stoljeću, bivši vlasnik nekoliko hotela u Hrvatskoj i Velikoj Britaniji, sve onako po modelu samoupravnog socijalizma, piše dragovoljac.com

Izvor: kamenjar.com/dragovoljac.com

Odgovori

Skip to content