MASONERIJA PROTIV CRKVE – BORBA NA RAZINI DUHOVA

SOLUS CATHOLICUS – MASONERIJA PROTIV CRKVE – BORBA NA RAZINI DUHOVA – Nastavlja se borba između Kristovih učenika (Crkve) i sljedbenika Zloga (titoističko-masonskih snaga)

U prvim stranicama Biblije, a to nam na osobit način svjedoči i božanska Objava sadržana i u Predaji Crkve, stoji da je Bog stvorio svijet i da je sve ono što je stvorio bilo dobro.

Bog, kada stvara, On stvara iz ljubavi. Bog je apsolutni Bitak. On može bez svijeta i bez stvorenja. Ali nakana iz koje on stvara je čista ljubav, samodarivajuća, ona koja nije sebična niti unitarna, to je ljubav koja izlazi iz sebe da bi stvorenju koje je pozvano u postojanje dala život. Iz te ljubavi stvoreno je i čovječanstvo koje je dobilo dar slobodne volje da se uvijek, u svakom trenutku opredjeli za Dobro. S druge strane, jedno stvorenje koje se opedijelilo za neposluh Bogu i postalo duhovno poosobljenje Zla – anđeo Lucifer – želi omesti sve ono što je Bog stvorio i to čini kroz čitavu ljudsku povijest. Za to postoji mnoštvo primjera, ali mislim da je potrebno ograničiti se na ono što se u ovom trenutku događa ne samo u svijetu, nego posebno u Hrvatskoj. Zašto je to potrebno? Mogli bismo mnogo toga govoriti i napisati o univerzalnom djelovanju Zla i Zloga u svijetu i o tome postoje kompetentne knjige koje nam svjedoče. Isto tako, bilo bi možda puno korisnije progovoriti o djelovanju Zla i Zloga na partikularnoj razini – kod nas u Hrvatskoj.

U svojoj ljubavi i dobroti Bog je stvorio Crkvu kao sredstvo spasenja i svoje Mistično Tijelo. Crkva nije ništa drugo nego zajednica onih koji su okupljeni oko Isusa Krista. Kaže nam sv. Ciprijan, crkveni otac iz prvih stoljeća Crkve da je Crkva zajednica okupljena „u ime Oca i Sina i Duha Svetoga.“ Drugim riječima, Bog je zamislio Crkvu da ona bude slika onih kršćana koji će se međusobno ljubiti i boriti protiv grijeha, Lucifera, Sotone u svojoj sredini, ali ne nikakvim nasiljem, nego molitvom i efektnim kršćanskim djelovanjem utemeljenim na ljubavi. Kako danas Zlo djeluje u Hrvatskoj i kako se boriti protiv njega na duhovnoj razini? Sv. papa Ivan Pavao II. u mnogim svojim govorima upozoravao je na opasnost širenja praktičnog ateizma koji se temelji na materijalnizmu, komunizmu, ali i anarholiberalizmu koji tvrdoglavo niječu Boga i idu protiv dostojanstva ljudske osobe. Najveći je problem u tome što oni to čine u ime demokracije, liberalnih vrijednosti i svoje zlo prikazuju kao dobro, a sve sa dozom vrlo snažaljivog verbalnog egzibicionizma. Na temelju toga se može opravdati klanjanje Mamonu (novcu), može se širiti civilizacija smrti (pobačaj, eutanazija i razna druga sredstva protiv života), radikalna anticrkvenost (Crkvu se pokušava prikazati kao zločinačku organizaciju koja je kriva za sve zlo koje se ikada dogodilo na svijetu), promiče se duh sebičnosti, bludnosti, gay ideologija, otimačine, razaranja obiteljskih vrijednosti, zlostavljanja ljudske osobe, opravadavaju se zločini učinjeni nakon Drugog svjetskog rata i poraća, Hrvatsku se prikazuje također kao državu utemeljenu na zločinu.

I to se sve lansira u medijsku galaksiju kako bi se što god je moguće više zatrovalo duša ne samo djece i mladih, nego i odraslih. Sve se to čini radikalnom i lukavom propagandom. U Hrvatskoj više nego ikada prije djeluje progon Crkve, i to vrlo suptilno. Živimo u vremenu u kojem je demokracija samo privid. Za razliku od država u svijetu gdje se kršćani progone fizički, kršćane se u Hrvatskoj, bez obzira na činjenicu što su katolici većina, progoni medijskim linčem, te se sustavno potkopava sve ono vrijedno što Crkva čini za opće dobro i za duhovno dobro naroda kojem služi. Širi se propaganda protiv vjeronauka u školi, pokušavaju se iscenirati financijski skandali, biskupe se prikazuje kao mračnjake koji šire mržnju svećenike se prikazuje kao hedoniste koji sa malo rada dobro žive, aktivne vjernike koji su angažirani u civilnom društvu prikazuje se kao fanatike i „katolibane“ radi se i djeluje na raskidu Ugovora RH i Svete Stolice. A sve to zlo koje ima svoj izvor u „misteriju Zla“ šire određene titoističko-masonske snage koje žele uspostaviti svoju antikršćansku i antihumanu strahovladu pod krinkom demokracije. One djeluju kroz jedan dio političkih stranaka, pojedinih (ne)vladinih udruga i istaknutih pojedinaca u političkom i društvenom životu. To su ljudi kojima je cilj posijati duhovnu pustoš gdje god mogu.

Njima je cilj stvoriti čovjeka koji će razmišljati onako kako su oni zamislili. Žele čovjeka učiniti robovima iste one zloće i pokvarenosti kojih su i sami žrtve. I u tome su vrlo uvjerljivi. Ali i bijesni kada ih netko pokuša ili uspijeva razotkriti. To je borba koja se širi na razini duhova, borba između Kristovih učenika (Crkve) i sljedbenika Zloga (titoističko-masonskih snaga). Kršćani su pozvani protiv tog duha Zloga djelovati na dva načina. Snagom ljubavi i molitve, kao i snagom katoličkog aktivizma. Molitva i rad! Molitvom i ljubavlju bez gorčine u srcu pobjeđuje se i ograničava djelovanje negativnosti, a katoličkim aktivizmom prožetim darom Mudrosti raskrinkavaju se glasnogovornici Zloga i promiče aktivno naviještanje evanđelja. Na tom putu kao kršćani nikada se ne trebamo i ne smijemo umoriti. Zato se valja oboružati snagom Duha Svetoga koji nam daje hrabrost u našem djelovanju, kao i ustrajnost da služimo Bogu do kraja. Sa takvim služenjem i širenjem pozitivnog duha nešto će biti od zemlje u kojoj živimo i garantirat će se sigurna budućnost.

Pavle Primorac – hrvatski-fokus.hr/dragovoljac.com

Odgovori

Skip to content