Slavni holivudski glumac zaražen HIV-om, usprkos tome bez zaštite spavao s nizom žena

Slavni holivudski glumac već najmanje dvije godine zna da je HIV pozitivan, ali to očajnički želi zadržati u tajnosti, javio je RadarOnline ne otkrivajući o kojem je bogatom i uspješnom muškarcu riječ.

Portal piše da iz pouzdanih izvora doznaje kako je riječ o jednom od najuspješnijih ljudi u filmskoj industriji te da ne želi javnosti priznati da je zaražen “jer želi da ga pamte po glumačkim dostignućima, a ne po tome da boluje od AIDS-a”.

Navodno ga je vijest da je bolestan jako pogodila te se na nekoliko mjeseci povukao u sebe i otuđio od svih, a potom je nastavio sa svojim prijašnjim stilom života koji je uključivao puno droge, alkohola i neobaveznog seksa. Upućeni tvrde da ni sam ne zna kako je zaradio virus, s obzirom da je proteklih godina prakticirao seks bez zaštite, napravio par tetovaža i intravenozno uzimao drogu.

Nagađa se da je spavao s puno žena nez korištenja zaštite usprkos tome što je zano da je zaražen HIV-om. Prije nekoliko tjedana priča se ipak pročula, piše RadarOnline, pa je u Hollywoodu postala javna tajna, a zvijezda sad strahuje i od tužbi koje bi mogle uslijediti od njegovih bivših partnerica.

The Sun, koji također navodi da zna o kome se radi, ali ne želi otkriti identitet promiskuitetne zvijezde, navodi da lista njegovih bivših partnerica sadrži mnoga slavna imena, uključujući nagrađivanu glumicu, religioznu filmsku zvijezdu, slavnu ljepoticu kontroverzne prošlosti, TV zvijezdu i manekenku koja se često fotografirala gola.

Izvor: slobodnadalmacija.h

Odgovori

Skip to content