PETERNEL: Raste nervoza u ‘crvenom’ Indexu!

Peternel: Nervoza prisutna u čitavom Indexu sklonom crvenom sektoru
‘To je i razumljivo s obzirom da shvaćaju kako je trenutak njihovog odlaska sa povlaštene scene sve bliže i bliže…s hlačama gore ili dolje!’, odgovor je Peternela na pamflet Indexa

Potpredsjednik Hrvatskog helsinškog odbora Igor Peternel reagirao je na tekst Indexa, portala SDP-ova podzemlja, istog onog koji je njihovom vlasniku umjesto dugogodišnje zatvorske kazne odredilo guljenje krumpira. Peternel je uz Ivana Zvonimira Čička i Karolinu Vidović Krišto napadnut samo zbog toga što dijeli drugačije stavove.

‘Napisali su polulažni i vrlo utuživi pamflet u kojem su iz konteksta izvadili pojedine izjave u periodu od pet godina i pobacali ih na način kako im je to odgovaralo. Tipičan “indeksaški ” uradak! Branitelje, partizane, Pusiće i Teršeličke su izvukli i obradili, ali jednako provokativne izjave i komentare za obranu homoseksualnih prava, prava bolesnih i rodilja, za prava maltretiranih novinara, prepucavanje s protivnicima civiliziranog prijema izbjeglica kao i mnoge druge stvari,,,,to nisu spomenuli!

Nikada ti mozgovi neće shvatiti da i oni koje preziru imaju ljudska prava i da nisu oni ti koji će ih selekcionirati. To su stvari koje shvaćaju samo osobe s nešto prirodne inteligencije i moralnog integriteta,,,a takvi se ne prodaju za sitnu lovu nekom notornom Matiji Babiću!

Nervoza je prisutna u čitavom indexu sklonom crvenom sektoru, što je i razumljivo obzirom da shvaćaju kako je trenutak njihovog odlaska sa povlaštene scene sve bliže i bliže,,,s hlačama gore ili dolje! Već kako tko!’, napisao je Peternel na svom facebooku.

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content