Sud naredio da HRT vrati Karolinu Vidović Krišto na posao!

Karolinu Vidović Krišto, u sporu pred Općinskim radnim sudom u Zagrebu, branili su odvjetnik Neven Zelić, član IO Hrvatskog helsinškog odbora, i odvjetnik Tomislav Zorić.

Općinski radni sud u Zagrebu, pod presjedanjem sutkinje Lidije Repar Habulinec, objavio je nepravomoćnu presudu u sudskom sporu između Karoline Vidović Krišto, zaposlenice HRT-a i članice HHO-a, i HRT-a. Presudom je potvrđeno da je izvanredni otkaz, koji je direktor HRT-a Goran Radman dao Karolini Vidović Krišto, nezakonit.

Sud je naložio HRT-u da gđu Vidović Krišto vrati na njeno staro radno mjesto Karolinu Vidović Krišto, u sporu pred Općinskim radnim sudom u Zagrebu branili su odvjetnik Neven Zelić, član IO Hrvatskog helsinškog odbora, i odvjetnik Tomislav Zorić. HHO izražava zadovoljstvo što pravna država ipak radi na suzbijanju samovolje trenutačnog direktora HRT-a Gorana Radmana, navodi se u priopćenju koje potpisuje predsjednik HHO-a Ivan Zvonimir Čičak.

Izvor: kamenjar.com

2 comments

  1. ljubazan

    Ali ja sam našao svoju pravdu,napuštam ovu “pravnu državu”ali ne samo ovu,nego i cijeli Balkan,ovdje nema života za ponosne i poštene ljude !!”Svaka država ima mafiju,ali ovdje mafija ima državu”!!Kada sam ovu izreku čuo,nisam mogao vjerovati da je to istina ali sam se sada uvjerio,da je to tako !!

  2. ljubazan

    Ovo je samo pravna država ako vas brani Želić i Zorić,kada bi znali,za što sam ja optužen i kažnjen,mislim da čuđenju nebi bilo nikada kraja,ovo je “smrad”od države !!

Odgovori

Skip to content