VESNA PUSIĆ U POTPUNOM ŠOKU

Nismo već dugo pročitali jedan ovako lijep naslov pa prenosimo i njega i cijeli tekst s portala jutarnji.hr. Usput se pitamo vjeruje li još netko u ovoj državi Vesni Pusić i Zoranu Milanoviću?

Evo cijelog članka:

VESNA PUSIĆ U POTPUNOM ŠOKU ‘To što govore je laž i čista izlika da ne idu s nama! Zašto bi ih zivkali kada smo se sve dogovorili!?’

Vesna Pusić u nevjerici je dočekala vijest da je MOST prekinuo pregovore. Što se sve događalo u posljednja 24 sata, čelnica HNS-a je pokušala sažeti u par rečenica.

– Mi smo jučer bili na razgovorima s Mostovcima i njihovim čelnikom Božo Petrovom. Oni su na razgovor došli s listom ministarstava za koje su zainteresirani, a mi smo ih saslušali i na kraju smo skoro sve dogovorili. Još smo utvrdili da ćemo danas u 13 sati imati nastavak pregovora. Danas smo bili kod predsjednice i sve smo joj to rekli. Međutim, na putu prema središnjici Mosta čuli smo da su oni odustali od pregovora! – opisala je što se događalo Vesna Pusić.

– Ali sve je to potpuno neistina. Pa uopće nije bilo racionalnog razloga da ih kontaktiramo i nešto pokušavamo! Sa svima njima smo pregovarali i prihvatili njihove zahtjeve, čak smo im rekli da smo spremni dati potpise Petrovu da s njima ode predsjednici. Kako ja to sve objašnjavam? Pa očito je da su tražili neki izgovor samo da prekinu pregovore…

– Ja stvarno ništa ne razumijem. Jedino je objašnjenje da je većini u MOST-a ili njihovim čelnicima bilo neprihvatljivo ići s nama.

O budućnosti?

– Treba pričekati, ali mislim da su novi izbori jedino logično rješenje.

Izvor: jutarnji.hr

Odgovori

Skip to content