‘BESKORISNI STARAC’ IZGUBIO ŽIVCE: Pauletić se obrušio na Mesića, a ovaj mu dao odgovor ispod svake razine normalne komunikacije!

Zamjenik ministra turizma Robert Pauletić žestoko je napao bivšeg predsjednika Stjepana Mesića nazvavši ga ostarjeloim i ishlapjelom karikaturom od političara i nebitnim starčićem. Zaključio je da bivši predsjednik naziva fašistom svakoga tko ga ne voli i ne cijeni:

pauetic

Pauletić je za Radio Dalmaciju komentirao reakcije na ovu izjavu, a njegov komentar donosimo u cijelosti:

Komentari na moj Facebook natpis usmjereni su često na to da, osobito na ultraljevičarskim glasilima, idu uspoređivati bivšeg predsjednika Mesića i mene i to ponekad i na moju štetu. Ja ću tu dati samo jedan komentar. Stjepan Mesić je sam priznao kad je iz Australije nosio čekove za pomoć Hrvatskoj da je izgubio ček od 100 000 dolara, a ja ću dodat da je izgubio vjerojatno za znakom navodnika, a ja, ne volim to obično nikada isticati, ali svojedobno kad sam pobijedio na Kviskoteci dao sam i više od milijun kuna za pomoć siromašnoj djeci bez roditelja. Prema tome, neka uspoređivanje stane na tim činjenicama, a ne nekakvim ideološkim zamagljivanjima i slično. Mislim da predsjednik Mesić u zadnje vrijeme pokazuje kako nije kvalitetna osoba. Ovakvo grčevito držanje za nekakav privid vlasti svakako nije u stilu nekakvog ozbiljnog političara, rekao je Pauletić, a prenosi Radio Dalmacija.

Mesić odgovorio Pauletiću 
Mesić je brzo (i ispod svake razine) odgovorio Pauletiću. Prenosimo njegovu izjavu za Radio Dalmaciju, a nakon nje možete poslušati odgovor zamjenika ministra turizma. 

U izjavi za Radio Dalmaciju Mesić je kazao kako nema potrebu komentirati Pauletićeve riječi jer niti ne zna tko je on. No, principijelno ću vam reći, kazao je, kad se zamuti voda, g… isplivaju. 

Pauletić je Mesića nazvao smiješnom kreaturom. Spomenuo je aferu Patria i Haške transkripte. Dodaje da je ovim riječima, upućenima njemu, Stjepan Mesić dao jednu preciznu definiciju sebe kao čovjeka i političara, piše na portalu Radiodalmacija.hr.

OVDJE možete poslušati izjave Stjepana Mesića i Roberta Pauletića:

Na svom facebook profilu Pauletić je još napisao: 

Kaže Stipe Mesić: “Kad se voda zamuti, govna isplivaju!”. U pravu je. Evo jedne lagane usporedbe. Bacite pogled, video traje 26 sekundi. Tajna trećeg čeka od 100.000 dolara koji su Stipi Mesiću predali australski Hrvati za pomoć domovini (tada se itekako mutila voda u Hrvatskoj). “Ček se zagubio u onom velikom muvingu koji je bio na ispraćaju”, priznaje Mesić na ovoj snimci.

“Izgubio” je ček od 100.000 dolara. Slijedile su silne afere (navodno mito u aferi Patria, transkripti za Haag itd.). Ne volim ovo isticati, nikad nisam, ali ipak evo: godinama poslije njegova “izgubljenog” čeka, svojim sam znanjem na kvizu osvojio preko milijun kuna i sve donirao u humanitarne svrhe, najviše djeci bez roditelja. Mislim da je jasno tko je u životu davao Hrvatskoj, a tko uzimao od nje (i htio bi još). I tko tu jedini može biti govno. Činjenice govore sve, a ostalo su ideološka zamagljivanja i spinovi.

 

Odgovori

Skip to content